معاون رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان:
شهرک صنعتی جدید تا ۱۵ سال آینده در گیلان احداث نمیشود/ وجود ۴ هزار پروژه نیمهتمام در گیلان
معاون هماهنگی و برنامه و بودجه رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان گفت: تا ۱۵ سال آینده مجوز احداث هیچ ناحیه و شهرک صنعتی جدیدی در گیلان صادر نمیشود و اولویت امسال اتمام طرحهای نیمهتمام است.
به گزارش خبرگزاری فارس از آستارا، کیمیا تنهایی عصر امروز در جلسه مشترک کمیته برنامهریزی شهرستانهای آستارا و تالش در سالن اجتماعات فرمانداری آستارا اظهار کرد: از ۷۵ هزار پروژه نیمه تمام در کشور، ۴ هزار پروژه نیمه تمام سهم گیلان است که در اولویت بودجه امسال قرار دارند.
وی با اشاره به وضعیت بودجه در سالهای اخیر گفت: اگر گیلان تمام بودجه سالانه خود را به پروژههای نیمه تمام اختصاص دهد، ۲۵ سال زمان لازم است تا همه پروژههای خود را به بهرهبرداری برسد.
معاون هماهنگی و برنامه و بودجه رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان ادامه داد: اکنون پروژههای مختلف ورزشی، صنعتی، آموزشی و تولیدی بسیاری در ناحیهها و شهرکهای صنعتی گیلان وجود دارد که نیمهکاره رها شده است.
وی با اشاره به اینکه سند آمایشی برنامهریزی استان گیلان برای ۱۵ سال آینده تدوین شده است، افزود: بهزودی این سند ابلاغ میشود.
تنهایی گفت: بر اساس سند مذکور توسعه استان، تا ۱۵ سال آینده مجوز احداث هیچ ناحیه و شهرک صنعتی جدیدی در گیلان صادر نمیشود.
وی اضافه کرد: به اندازه کافی مناطق صنعتی در گیلان ایجاد شده و سرمایهگذاران میتوانند از قابلیتهای این مناطق استفاده کنند.
به گفته تنهایی، بر اساس برنامه توسعه ششم در استان گیلان، دولت در نظر دارد برای تکمیل و بهرهبرداری از پروژههای نیمهتمام از بخشخصوصی بهره بگیرد.
وی واگذاری پروژههای صنعتی، ورزشی، آموزشی و کشاوری به شرط تملیک به بخشخصوص با اجرای سیاستهای تشویقی را از جمله موارد سند توسعه مذکور عنوان کرد.
معاون هماهنگی و برنامه و بودجه رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان با بیان اینکه ۲۵۰ پروژه نیمهتمام استان در زمینههای مختلف برای واگذاری به بخشخصوصی شناسایی شده است، افزود: بهزودی مراحل چگونگی تحویل این پروژهها به بخشخصوصی اجرایی میشود.
وی با اشاره به اینکه بودجه امسال گیلان بهزودی به دستگاهها ابلاغ میشود، خاطرنشان کرد: اولویت بودجه برای ایجاد اشتغال پایدار است.
تنهایی یادآور شد: هیچ بودجهای برای تجهیز و نوسازی مراکز دولتی منظور نشده است.
وی توسعه پایدار برای مناطق کوهستانی و جنگلی و مناطق زراعی را از اولویتهای سند ۱۵ ساله گیلان برشمرد و گفت: حمایت از صنعت دامپروری در مناطق ییلاقی و کوهستانی با استفاده از تکنولوژی نوین از جمله طرحهای مهم در استان است.
منبع:http://khabarfarsi.com/ext/17023404