فارس خبر میدهد:
طرح تحقیق و تفحص از وزارت کار و سازمان تأمین اجتماعی کلید خورد.
جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به علت انتقادات به عملکرد وزارت کار، سازمان تأمین اجتماعی و شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی موضوع تحقیق و تفحص را مطرح کردهاند که این هفته در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، به دنبال انتقاد عدهای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عملکرد سازمان تأمین اجتماعی، طرح تحقیق و تفحص از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صندوق و شرکتهای زیر مجموعه کلید خورد.
بر اساس این گزارش، بررسی تقاضای تحقیق و تفحص جمعی از نمایندگان از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوقهای تابعه ۲ روز دیگر به عنوان دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی انجام میشود.
همچنین، بررسی تقاضای تحقیق و تفحص جمعی از نمایندگان از شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی از دیگر دستورکارهای مجلس در هفته پیشروست.
* انتقاد از وزیر کار درباره بیسروسامانی هلدینگ بزرگ اقتصادی «شستا»/ انتصاب یک نجومیبگیر در تأمین اجتماعی
به گزارش فارس، پیش از این عبدالرضا مصری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس، با بیان اینکه از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره بیسروسامانی شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی و بار مالی سنگین اجرای طرح تحول سلامت بر دوش تامین اجتماعی سوالاتی در مجلس مطرح خواهم کرد،گفته بود: طرح تحول سلامت ۱۰ هزار میلیارد تومان طی سه سال گذشته بر دوش سازمان غیردولتی تامین اجتماعی که متعلق به کارگران زحمتکش است، هزینه و خسارت گذاشته است.
وی افزود: سازمان تامین اجتماعی متعلق به کارگران و کارفرمایان بیچاره است که باید متحمل خسارتهای سنگینی برای اجرای طرح تحول سلامت شود در حالی که این طرح کاملا دولتی بوده و دولت باید پیش از اجرا منابع آن را پیشبینی میکرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی طلبهای بسیاری از دولت دارد که هنوز پرداخت نشده است، گفت: تعرفهها با اجرای طرح تحول سلامت ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرد اما ریالی توسط دولت پرداخت شد.
وی همچنین از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به تغییرات مدیریتی بزرگترین مجموعه اقتصادی کشور یعنی «شستا» انتقاداتی را مطرح کرد و گفت: دلیل تغییرات مدیران به فاصله هر ۸ ماه یکبار مشخص نیست و اینکه چرا باید انتخاب مدیران طوری باشد که بعدها نیاز به تغییر آنها شود. بنابراین اگر انتخاب آنان درست نبوده درنهایت باید ۳-۲ بار جابجایی انجام شود.
مصری گفت: این تغییرات پیاپی نشان میدهد که مسئولان برای انتصاب این مدیران صلاحیتهای لازم را در نظر نگرفتند و اگر هم از مجموعهها و دستگاهها برای انتصاب آنها فشار وارد میشود که دیگر نمیتواند به آقای ربیعی به عنوان یک وزیر نگریست چرا که وزیر اختیارات لازم را دارد و نباید افراد تحمیلی را منصوب کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «شستا» یک مجموعه اجارهای برای برخی گروهها شده است، گفت: پیشنهاد ما این است که اگر قرار است این مجموعه عظیم اقتصادی اجاره داده شود حداقل برای مدت یک سال باشد که افراد بتوانند یک برنامه کاری درست ارائه دهند.
این نماینده مجلس همچنین از برخی اقدامات وزیر کار درباره افتتاح پروژهها انتقاد کرد و گفت: اخیرا برای کلنگزنی پالایشگاه کرمانشاه به جای کلنگ زدن از بلدوز استفاده کرد اما پس از رفتن ایشان تمام دستگاهها جمعآوری شدند و عملا هیچ اتفاقی نیفتاد.
مصری از انتصاب یک مدیر متخلف در هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: با وجود تایید سازمان بازرسی کل کشور معلوم نیست چرا یک فرد متخلف با حقوق نجومی در راس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی در حال فعالیت است و هنوز هیچ برخوردی با آن نمیشود.
وی با بیان اینکه سوالات خود را در صحن علنی مجلس از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح خواهم کرد، گفت: چندین بار سوالات من در صحن مجلس به تعویق افتاده است و کسی پاسخگوی آن نیست.
منبع : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950801000368