رئیس کل دادگستری لرستان:
تبعیض در بکارگیری نیروی انسانی نمادی از فساد است.
خرم آباد – ایرنا – رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت: فساد صرفا در برگیرنده امور اقتصادی و دست اندازی به اموال عمومی نیست بلکه تبعیض در بکارگیری نیروی انسانی شایسته و توانمند نیز نمادی فساد در جامعه است.
به گزارش ایرنا، جعفر بدری روز شنبه در اولین همایش حقوقی مبارزه با فساد و اشرافی گری که در دانشگاه علامه طباطبایی لرستان برگزار شد اظهار کرد: بی اعتنایی به افراد و نیروهای با استعداد و بکارگیری و ارتقای افراد بر اساس روابط و معیارهایی همچون چاپلوسی منجر به بروز فساد در جامعه می شود.
وی افزود: برخی مسئولیت ها بر اساس چاپلوسی و نه بر اساس توانمندی و توانایی به افراد داده می شود در حالی که در همان ادارات نیروهای با استعداد و با هوشی وجود دارد که امکان ارتقا به آنها داده نمی شود.
وی با اشاره به ایده تشکیل بسیج توسط حضرت امام خمینی(ره) و الگوبرداری از این ایده در سایر کشورها گفت: باید نیروهای با استعداد در هر جایی که هستند را شناسایی کرد و با قرار دادن امکانات در اختیار آنها زمینه موفقیت آنها در عرصه های مختلف را فراهم کرد.
بدری گفت: سوء مدیریت در بخش هایی از جامعه مشکلاتی را ایجاد کرده که به عنوان مثال در استان لرستان تولید کنندگان برای سرمایه گذاری با مشکلات متعددی مواجه هستند و در شرایط سختی مشغول به کار تولیدی هستند اما در مقابل کسانی هستند که از راه رانت و سوء استفاده و ارتباط با مسئولین به ثروت های هنگفتی می رسند.
رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه فساد اگر کنترل نشود منجر به سلب اعتماد مردم می شود گفت: یکی از وظایف دستگاه های نظارتی شناسایی و مبارزه با فساد است.
بدری با اشاره به این که حوزه قضایی به تنهایی نمی تواند با فساد مبارزه کند تصریح کرد: همه افراد باید خود را در برابر اینگونه فسادها مسئول بدانند و با توجه به اینکه مساله فساد های مالی در ادارات، بنگاهها و شرکت ها بسیار پیچیده شده باید سیستمی طراحی شود که به محض انجام یک انحراف از همان ابتدا زنگ خطر نواخته شود.
رئیس کل دادگستری لرستان افزود: در خصوص موضوع فساد علاوه بر اینکه باید به راهکارهای پیشگیری و مبارزه با فساد و رانت خواری توجه کرد باید با تدبیر مدیریت کرد تا زمانی که یک فساد مالی رخ می دهد به گونه ای رفتار نشود که با سلب اعتماد از مردم ، فضای جامعه آلوده شود.
وی با تاکید بر نقش همدلی در مبارزه با فساد در جامعه گفت: دستگاه قضایی ار هر گونه اقدامات و فعالیت هایی که منجر به جلب اعتماد مردم شود حمایت می کند.
بدری با ابراز نگرانی از نمایش اشرافی گری در جامعه گفت: اشرافی گری به عنوان یک آسیب اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد اما در این بین نباید حقوق افرادی که از راه تولید به ثروت می رسند ، ضایع شود.
وی افزود: تولید کنندگان امروز در شرایط بسیار سختی همچون تحریم های اقتصادی مشغول به کار هستند که در چنین شرایطی تولید باید نمادی از فعالیت جهادی باشد که افرادی با سختی و تلاش توانسته اند با ایجاد واحد های تولیدی برای دیگران ایجاد شغل کنند.
اولین همایش مبارزه با فساد و اشرافی گری توسط سازمان بسیج حقوقدانان سپاه حضرت ابوالفضل استان لرستان روز شنبه در دانشگاه علامه طباطبایی لرستان برگزار شد.
۱۹۲۰/۶۰۶۰
خبرنگار:مهری میردریکوند**انتشاردهنده: محمد علیدوستی
منبع : http://www.irna.ir/fa/News/82323161