وی با اشاره به اینکه قیمت گذاری روی کالا و درج آن از زمان جنگ شروع شده است، گفت: در زمان جنگ لازم بود قیمت ها کنترل شود و نظارت صورت گیرد ولی این موضوع بعد از جنگ هم ادامه پیدا کرد .
صادقیان با اشاره به اینکه درج قیمت ها به ویژه در کالاهایی که عرضه آن بیش از تقاضاست ، می تواند انجام شود، گفت: در مارکارونی که عرضه آن دو برابر تقاضاست، درج قیمت باعث می شود رقابت شکل نگیرد و قیمت یک ماکارونی برند با یک ماکارونی که زیر پله تولید می شود، یکی باشد.
وی با بیان اینکه حذف قیمت ها باعث افزایش رقابت، کیفیت و سازندگی می شود ؛گفت: مردم خودشان نظارت دارند و در نهایت تصمیم نهایی را می گیرند و اگر جایی گران فروشی شود ، خرید نمی کنند.
صادقیان گفت: الان قیمت در کارخانه روی بسته درج می شود و در آن زمان قیمت در فروشگاه تعیین می شود و برای اجرای صحیح آن هم خیلی راحت می توان نظارت ها را افزایش داد و حدود مشخص کرد مثلا کسی که در شمال شهر مغازه دارد و هرینه هایش بیشتر است ۱۵ درصد اضافه کند و جایی که هزینه ها کمتر است، کمتر قیمت گذاری کند و نظارت هم صورت گیرد.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه اگر حذف درج قیمت ها از روی کالاها اجرایی شود این موضوع هم به نفع تولید کننده است و هم خریدار، گفت: الان تفاوتی در کیفیت تولید وجود ندارد زیرا قیمت ها تقریبا یکساله است، ولی در شرایط حذف قیمت ها ، رقابت برای تولید محصول باکیفیت و جلب توجه مشتری به وجود خواهد آمد.
اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با هدف تسهیل فضای کسبوکار برای صادرکنندگان ایرانی به زنجیره اعتبارسنجی گواهی مبدا اتاق بازرگانی بینالمللی (ICC) ملحق میشود.
با الحاق اتاق ایران به زنجیره اعتبارسنجی گواهی مبدا بین المللی، صادرکنندگان ایرانی میتوانند سریعتر از پیش کالاهایشان را از گمرکهای خارجی ترخیص کنند.
دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به منظور پیگیری الحاق اتاق به این زنجیره، در حکمی «حجتالله بهروز» و «محمدمهدی کاشف» را به عنوان نماینده به اتاق بازرگانی بینالمللی معرفی کرده است.
حجتالله بهروز و محمدمهدی کاشف مسئول مذاکره با کمیته بینالمللی اعتبارسنجی اتاق بازرگانی بین المللی خواهند بود و الحاق اتاق ایران و تمامی اتاقهای استانی به زنجیره اعتبارسنجی گواهی مبدا بین المللی در دستور کار قرار میگیرد.
فدراسیون اتاق بازرگانی بین المللی در این راستا پروتکل زنجیره اعتبارسنجی گواهی مبدا را در جهت یکپارچه سازی و بهبود کیفیت صدور و ارائه اسناد گواهی مبدا تصویب کرده است.
یکی از مهمترین وظایف اتاق بازرگانی بین المللی، ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در فرآیندهای اجرایی میان اتاقهای بازرگانی سراسر دنیاست.
اتاق بازرگانی بینالمللی، سازمانی غیردولتی، غیرسیاسی، غیرانتفاعی و تخصصی است که از سال ۱۹۱۹ در پاریس فعالیت خود را آغاز کرده است.
مهمترین هدف اتاق بازرگانی بین الملل، خدمت به تجارت جهانی و افزایش سرمایه گذاریها با ترویج مبادلات و سرمایه گذاری، گشایش بازارهای جهان به روی کالاها و خدمات و جریان آزاد سرمایه است که از طریق ۱۶ کمیسیون، امور مهم و اساسی تاثیرگذار بر بازرگانی بین المللی را پوشش میدهد.
اتاقهای بازرگانی، بانک ها، شرکتهای بیمه باربری، شرکتهای بازرسی، سندیکاهای حمل و نقل و شرکتهای بزرگ تجاری از بیش از ۱۳۰ کشور جهان عضو ICC هستند.