سهیلا جلودارزاده:
تامین اجتماعی در نگاه مسئولان یک هلوی پوستکنده است/برخلاف شعارهایمان «یک با یک برابر نیست» .
سهیلا جلودارزاده معتقد است؛ کارگران تاکنون زیاد از مسئولان واژه شرمندگی را شنیدهاند. زمان آن رسیده که بالادستیها بیشتر به مطالبات کارگران توجه کنند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سهیلا جلودارزاده (عضو فراکسیون کارگری مجلس) در نشست سراسری دبیران اجرایی خانه کارگر در چابهار گفت: در صورتی که طبق پیشنهاد کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، منابع درمانی سازمان تامین اجتماعی به خزانه دولتی منتقل شود، نمیتوانیم امیدوار باشیم که این منابع برای بیمهشدگان هزینه شود.
وی افزود: به واسطه تجربه سالها کار در بخشهای دولتی میگویم اگر این اتفاق بیفتد نمیتوانیم به بازگشت منابع تامین اجتماعی امیدوار باشیم.
جلودارزاده افزود: برای همین لازم است تا پیشگیریهای لازم را به عمل آوریم و از طریق آگاه کردن نمایندگان مجلس، مانع تصویب نهایی این پیشنهاد در صحن علنی مجلس شویم.
این نماینده مجلس ادامه داد: متاسفانه نمایندگان مجلس اطلاع چندانی از مناسبات سازمان تامین اجتماعی ندارند؛ برای همین از روی بیاطلاعی با پیشنهاد مطرح شده از جانب وزارت بهداشت همراهی نشان دادند.
رئیس اتحادیه زنان کارگر افزود: دولت وقتی نتوانسته به تعهدات خود در برابر سازمان تامین اجتماعی عمل بکند، چگونه میخواهد مدیریت منابع درمانی این سازمان را برعهده بگیرد؛ واقعیت این است که سازمان تامین اجتماعی در نظر برخی مسئولان به یک هلوی پوست کنده تبدیل شده است و برای همین کارگران اجازه نخواهند داد با چنین نگاهی در رابطه با این سازمان تصمیمگیری شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر شرایط مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی بیانگر آن است که عدالت در ارتباط با جامعه بازنشستگان معنا ندارد، افزود: چطور یک مستمریبگیر معمولی در وزارت نفت باید درآمدی در حدود ۲٫۵ میلیون تومان در ما ه داشته باشد؛ اما بیشتر مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی درآمدی نزدیک به حداقل و کمتر از آن دارند این وضع نشان میدهد که بر خلاف شعارهایمان هنوز یک با یک برابر نیست.
وی ادامه داد: کارگران سالها برای انقلاب و نظام مبارزه کرده و هزینه دادهاند؛ به عنوان مثال در تمامی نمازخانههای کارخانجات، بیمارستانها و هتلها، تصاویر شهدای کارگر را قاب گرفتهاند؛ اما این دلیل نمیشود که جامعه کارگری اجازه دهد افرادی غیرخودی به منافعشان دست اندازی کنند.
وی گفت: جامعه کارگری خود را همچنان مقید به حفظ میراث شهدا و انقلاب میدانند؛ اما حاضر نیست زیر بار ذلت برود. تجربه سالهای گذشته نشان داده است که کارگران هر جا لازم بوده است برای دفاع از استقلال سازمان تامین اجتماعی و دیگر منافع صنفی خود قاطعانه ایستادگی کردهاند.
وی افزود: اکنون وقت آن است که سایر مسئولان گام جدی برای برآوردهسازی مطالبات کارگران بردارند؛ به عنوان مثال باید بهجای آن که دنبال دستاندازی به اموال سازمان تامین اجتماعی باشند، تلاش کنند تا دولت بدهی خود را پرداخت نماید. علاوه بر این باید کنترلهای منطقی بر اجرای طرح تحول سلامت اجرا شود.
وی افزود: اگر اجرای طرح تحول سلامت منطقی و اصولی بود، امروز همه صندوقها غیر از صندوقهای بازنشستگی با مشکل ورشکستگی مواجه نبودند. واقعیت این است که سازمان تامین اجتماعی و بیمهشدگانش به وظایف خود در قبال اقتصاد کشور کاملا عمل کردند؛ اکنون نوبت دیگران است که به وظیفه خود عمل کنند. مثلا وزارت بهداشت در هزینههای خود صرفهجویی کند. واقعیت این است که اکنون باید شاهد بازپرداخت بدهیهای دولت به سازمان تامین اجتماعی میبودیم؛ اما برعکس مشاهده میکنیم قرار است در حق کارگران در مقام سهامداران اصلی نظام و انقلاب، ظلم مضاعف صورت میگیرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: جامعه کارگری تا امروز از مسئولان زیادی واژه شرمندگی را شنیده است؛ اما شنیدن این کلمات دردی را از آنها دوا نمیکند. امروز کارگرانی هستند که به دلیل ابتلا به بیماری سرطان تحت درمان پزشکی هستند؛ اما درآمد آنها آنقدر ناچیز است که نمیتوان با آن هزینههای رژیم غذایی پزشکی را پرداخت کرد.
منبع : http://www.ilna.ir