کاهش ارزش پول ملی به تضعیف اقتصاد خانوارها منجر شده است .
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد:مستمری که به خانوادههای تحت پوشش نهادهای حمایتی پرداخت میشود با توجه به افزایش قیمتهای اخیر بسیار ناچیز است و باید در این رابطه تدابیری اتخاذ شود.
ضرورت برنامه ریزی کوتاه و میان مدت نیز برای تقویت اقتصاد خانوارها
نماینده مردم آباده، بوانات و خرمبید در مجلس شورای اسلامی، افزود:علاوه بر کارها و برنامههای اقتصادی که در زمینه اقتصاد کلان انجام میشود باید برنامههای کوتاه و میان مدت نیز برای تقویت اقتصاد خانوارها داشت.
زارع در ادامه تصریح کرد:آمریکاییها و دشمنان سالها است که بدعهدی و کارشکنی میکنند و تلاش میکنند به اقتصاد ایران ضربه وارد کنند بنابراین باید برنامه مقابله با دشمنان به نحوی باشد که در جنگ اقتصادی، معیشت خانوارها تحت تاثیر قرار نگیرد و با اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی به توسعه دست یافت.
وی گفت: تامین معیشت و اقلام خوراکی مورد نیاز خانوارها یکی از اولویتهای بدیهی و اساسی کشور است و انجام این مهم هرچند کار بزرگی بوده، اما ممکن است چرا که ظرفیتهای قابل توجهی در کشور برای تامین اقلام خوراکی خانوارها وجود دارد.
زارع تصریح کرد:اینکه با هر نوسانی در بازار ارز، بازار مواد غذایی نیز تحت تاثیر قرار بگیرد قابل پذیرش نیست چرا که قیمت بسیاری از کالاهای خوراکی بسیار کم از موضوع نرخ ارز متاثر میشود.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد:با توجه به اینکه در ماه رمضان قرار داریم باید دولت تمهیداتی اتخاذ کند تا حداقل به بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی که از حقوقهای پایین و کمتر از دو میلیون تومان برخورداند سبد کالا پرداخت شود.