مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در ایالات متحده آمریکا کمخوابی را یک مشکل جدی بهداشت عمومی عنوان کرده است. با این حال مساله کمخوابی تنها به مشکلات سلامتی محدود نمیشود و بر رشد اقتصاد نیز اثر منفی دارد.
به گزارش عصرایران به نقل از یورونیوز؛ ابرشرکت رَند که یک اندیشکده سیاستگذاری جهانی غیرانتفاعی آمریکایی است، در آخرین تحقیقات خود به بررسی میزان آسیبهایی که در اثر کمخوابی به اقتصاد وارد میشود، پرداخته است.
مردم بسیاری از مناطق مختلف جهان به دلیل تغییرات ایجاد شده در سبک زندگی، از جمله مصرف الکل، مصرف دخانیات، استرس، تحرک پائین و استفاده بیش از حد از رسانههای الکترونیکی کمتر و کمتر میخوابند. مشکلات بهداشت روان، نگرانیهای مالی و فشار کاری نیز از دیگر عواملی هستند که بر کیفیت و کمیت خواب افراد موثر است.
افرادی که کمتر از ۶ ساعت در روز میخوابند ۱۳ درصد بیش از افرادی که خواب کامل (۷ تا ۹ ساعت در روز) دارند در خطر مرگ زودرس هستند. همچنین مطالعات نشان میدهد که میزان کارآیی این افراد ۲.۴ درصد کمتر است.
مطالعه این اندیشکده نشان میدهد که ایالات متحده ۱.۲۳ میلیون روز کاری، ژاپن ۶۰۰ هزار روز کاری، انگلیس و آلمان بیش از ۲۰۰ هزار روز کاری و کانادا حدود ۸۰ هزار روز کاری را در طی یک سال به دلیل خواب ناکافی کارکنان مراکز دولتی و خصوصی از دست میدهند.
منبع : http://vista.ir/i/42230859