به گزارش اخبار بانک به نقل از روابط عمومی بانک پاسارگاد، در مراسمی که در تاریخ ۲۱ آذر ۱۳۹۷، با حضور آیتالله دکتر محققداماد عضو فرهنگستان علوم، دکتر سهرابپور قائممقام بنیاد ملی نخبگان، اعضای هیأتامنا و هیأتمؤسس دانشگاه خاتم، جمعی از استادان دانشگاهها، مدیران بانکپاسارگاد، نفرات برگزیده کنکور سراسری سال ۹۷ و سالهای گذشته و خانواده آنها در محل دانشگاه خاتم برگزار شد، از نفرات اول تا سوم کنکور سراسری تجلیل شد.
بر اساس این خبر، بانکپاسارگاد ضمن اهدای ۲۵ هزار سهم بانک به نفرات اول، ۱۷ هزار و ۵۰۰ سهم به نفرات دوم و ۱۲ هزار و ۵۰۰ سهم به نفرات سوم، ماهیانه مبلغ ۶۶۰ هزار تومان تا هر زمان که در داخل کشور ادامه تحصیل دهند، به حساب این عزیزان واریز خواهد کرد.
رییس هیأتامنای دانشگاه خاتم: علمی مفید است که باعث حل مشکلات شود
آیتالله دکتر محققداماد در این مراسم ضمن تبریک به ملت ایران به دلیل آنکه در آینده از دانش نفرات برتر کنکور سراسری بهرهمند خواهند شد، گفت: یک زمانی بشر به فکر بودن و زندگی کردن بود ولی در قرن حاضر بشر فقط به فکر داشتن است. ما امروز در کشور خود، عالمان و دانشمندان بسیاری داریم اما آیا با دانش و مدیریت علمی مشکلات را حل میکنیم؟ آیا پذیرفتهایم که کشور به مدیریت علمی نیاز دارد؟ مدیریت و اقتصاد هر دو علم هستند.
وی با تأکید بر بهرهگیری از علم و تخصص ادامه داد: اگر دانشگاههای ما در صنعت پیشرفته باشند و در آنها علم به عرش برسد، اما در جامعه از این علم نفع نبریم، این علم چه مزیتی دارد؟ علم و دانشی مفید است که به درد جامعه بخورد و مشکل مردم را حل کرده و باعث نفع انسانها شود.
قائممقام بنیاد ملی نخبگان: دانشگاه خاتم، نتیجهی توجه بانکپاسارگاد به مسئولیتهای اجتماعی خود است
دکتر سهرابپور قائممقام بنیاد ملی نخبگان نیز با اشاره به تأسیس دانشگاه خاتم توسط بانکپاسارگاد گفت: دکتر قاسمی مدیرعامل بانکپاسارگاد بهعنوان یکی از شخصیتهای تأثیرگذار که سالها در سطوح بالا مشاغلی را داشتهاند، علاقهی خاصی به علم دارند و به این جهت دانشگاه خاتم را ایجاد کردند. ایشان میخواهند در ایران یک استنفورد بسازند و به نظر من میتوانند.
وی ادامه داد: بانکپاسارگاد بهعنوان یک مؤسسه خصوصی بزرگ در کشور از لحاظ مسئولیتهای اجتماعی اقدامات بزرگی انجام داده و در رأس این امور فعالیتهای علمی است که به ساخت دانشگاه خاتم منجر شدهاست.
عضو هیأتامنای دانشگاه خاتم در ادامه افزود: مسئله اشتغال، بعد از اتمام تحصیل مطرح است. دانشگاههای ما کارهای مهمی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور انجام دادهاند. بهعنوان مثال جمعی از عزیزانی که از دانشگاه شریف فارغالتحصیل شدند، در داخل کشور شرکتهای موفقی را تأسیس کردهاند. برای نمونه یکی از نرمافزارهای مطرح بانکی را شرکت فناپ ساختهاست. همین شرکتهای دانشبنیان، یکی از امیدهای ما در کشور هستند که برخی از آنها در زمینههای مختلف بسیار موفق هستند.
وی در پایان ضمن اشاره به اقدامات مؤثر نخبگان در راستای آبادانی و سازندگی کشور تصریح کرد: ما به این جوانان افتخار میکنیم و به خانوادههای ایشان تبریک میگوییم.
عضو هیأتعامل بانکپاسارگاد: بانکپاسارگاد از هیچ، یک بنیان بزرگ و یک سرمایهی ملی ایجاد کردهاست
ارسلان امیری عضو هیأتعامل بانکپاسارگاد نیز ضمن تبریک به جوانان نخبه و خانوادههای ایشان گفت: بانکپاسارگاد در آستانهی ورود به چهاردهمین سال فعالیت خود است. در این سیزده سال، امروز یازدهمین بار است که از سرمایههای بینظیر این کشور تقدیر میکند. این بانک در ۱۳ سال فعالیت، همواره سعی کردهاست حرکت خود را به سوی تعالی و ایفای نقش مؤثر ادامه دهد و امیدواریم که مشمول رحمت خداوند باشد.
وی ادامه داد: بانکپاسارگاد در این مدت، از هیچ، یک بنیان بزرگ و یک سرمایهی ملی ایجاد کردهاست. مگر نه اینکه علم اقتصاد، علم بهرهوری بهینه از حداقل منابع است؟ تجربهی بانکپاسارگاد نشان دادهاست که از حداقل منابع، بهترین بهرهوریها در حوزههای اقتصاد، بانکداری، صنعت و ایفای مسئولیتهای اجتماعی حاصل شدهاست. یاریگری دست دانشمندان، گرفتن بازوی پرتوان پهلوانان، توجه به هنر و فرهنگ در همهی ابعاد، هیچگاه در بانک پاسارگاد حتی کمرنگ نشدهاست.
معاونت مدیرعامل بانکپاسارگاد تأکید کرد: تجربهی بانکپاسارگاد میتواند بهعنوان نمونهای بارز در این کشور برای بازگشت اعتماد به اقتصاد و بانکداری ایران باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اقداماتی مانند آنچه بانکپاسارگاد انجام میدهد، برای حمایت از نخبگان کفایت نمیکند. ضمن تبریک و آرزوی سلامت و عاقبت بهخیری برای همهی این نخبگان، نگذاریم عشق به وطن در بچههایمان کمرنگ هم شود.
رتبه اول کنکور سال ۹۱: حمایت بانکپاسارگاد از نخبگان، بدون چشمداشت است
محمد استادمحمدی رتبه اول گروه ریاضی در کنکور سراسری سال ۹۱ به نمایندگی از برگزیدگان کنکور سراسری سالهای گذشته، از دکتر قاسمی مدیرعامل بانکپاسارگاد به دلیل حمایتهای بدون چشمداشتی که از نخبگان دارند تشکر کرد.
وی با اشاره به موانع موجود برای پیشرفت نخبگان در ایران ادامه داد: اگر زمینهی لازم برای شکوفایی استعداد نخبگان در داخل کشور فراهم شود، قطعا مهاجرت نخبگان کاهش خواهد یافت.
وی در ادامه با اشاره به حرکت بانکپاسارگاد در جهت بهرهمندی از هوش مصنوعی تصریح کرد: با توجه به سرعت پیشرفت علم و فناوری در این روزها، هوش مصنوعی آینده را تحت تأثیر قرار خواهد داد. حوزههای بانکداری هم از هوش مصنوعی بهره برده و در صدد است تا با شناخت بهتر از فعالیتها و مشتریان، خدمات بهتری را به آنها ارایه دهد.
وی با اشاره به اقدامات بانکپاسارگاد بهعنوان یکی از بانکهایی که تحول دیجیتال را یکی از راهبردهای اصلی خود در نظرگرفتهاست، ادامه داد: با همکاری معاونت فناوری اطلاعات بانک و واحد نرمافزار، پروژهای در بانکپاسارگاد آغاز کردهایم که با هدف تحلیل تمام اطلاعات و دادههایی که برای بانک مهم است، در حال انجام است. قرار است با بهرهمندی از الگوریتمهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، به نتایجی دست پیدا کنیم که توسط انسان به صورت دستی غیرقابل انجام است. ضمن آنکه با کمک دکتر قاسمی، بانکپاسارگاد اولین بانکی خواهد بود که با تأسیس یک واحد جدید، به صورت تخصصی به حوزهی فناوریهای جدید خواهد پرداخت.