ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://eghtesadi1.ir http://doabsar.ir http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

دختران امروزی از چه مشکلاتی ‌رنج می‌برند؟

0
Spread the love

یک روانشناس بالینی گفت: یکی از مشکلات روحی و روانی شایع در دختران امروزی، افسردگی است که می‌تواند ناشی از انتظارات نامعقول جامعه یا خانواده، درک‌نشدن یا بی‌توجهی، اعتماد به نفس پایین، نگرانی و ناامیدی درباره آینده و برخی کسالت‌های خفیف باشد.

‌جواد قاسمی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا- در خصوص بیشترین دغدغه دختران اظهار کرد: دغدغه و مشکلات دختران امروز بیشتر درک‌نشدن یا نادیده‌گرفته‌شدن، مشکلات روحی و روانی، اعتماد به نفس پایین، وجود مشکلات ارتباطی و عاطفی، نگرانی درباره آینده (تحصیل، اشتغال، ازدواج)، نارضایتی‌ها در مورد تبعیض‌های جنسیتی و محدودیت، گرایش به اعتیاد و… است.

وی افزود: بسیاری از والدین به دلیل نیازهای روان‌رنجور خودشان، سبک فرزندپروری اشتباهی را انتخاب می‌کنند و اغلب فرزندشان را مورد سلطه‌گری، بی‌توجهی، طرد یا توجه افراطی و ارضاء بیش از حد خواسته‌ها قرار می‌دهند.

این روانشناس بالینی بیان کرد: همچنین بی‌توجهی به خواسته‌ها و نیازهای دختران از طرف خانواده، باعث می‌شود که آن‌ها توجه بیشتری به رابطه با همسالان و در نتیجه دورشدن از خانواده یا توجه بیشتر به دنیای بیرون داشته باشند.

قاسمی‌نیا خاطرنشان کرد: پیشرفت علم و تکنولوژی باعث شده است تا اختلاف نگاه و سلیقه بین نسل‌ها به شدت افزایش یابد و همچنین این دوگانگی بین تفکرات سنتی و مدرن منجر به شکل‌گیری یک سردرگمی نقش در نسل نوجوان و جوان امروزی شده است که این مسئله بیشتر دختران را تحت تأثیر قرار داده است.

وی اضافه کرد: دوره نوجوانی دوره‌ای است که افراد به دنبال درک هویت خودشان هستند و هر مانعی در این راه می‌تواند در به وجود آمدن یک بحران شدید کمک کرده که تبعات آن می‌تواند در بزرگسالی ادامه داشته باشد. زمانی که خانواده و جامعه به هر نحوی به استعدادها و علایق دختران اهمیت ندهد، مطمئناً دختران شادابی و نشاط خود را از دست خواهند داد.

این روانشناس بالینی تصریح کرد: دخترانی که مادران فردای ایران زمین هستند و قرار است نسل آینده را تربیت کنند، در صورت داشتن مشکلات، دچار ناراحتی‌های روحی و بی‌انگیزگی خواهند شد و نمی‌توانند نسل سالمی را برای جامعه آینده تربیت کنند.

قاسمی‌نیا عنوان کرد: مشکلات ارتباطی و عاطفی دختران در حوزه‌های مختلف خانواده، اجتماع و همسالان مخصوصاً با جنس مخالف از علل مراجعه به روانشناس است. دختران به دلایل مختلفی از هر گونه تعامل با پسران خودداری کرده و گاهی الگوهای نابهنجاری را اتخاذ می‌کنند.

وی افزود: در حالی که هر دو جنس باید در سنین مشخصی برخی تعاملات و گفتگوهایی را با جنس مخالف خود داشته باشند تا به درک روشنی و شناخت بیشتری دست یابند. در حالی که با اطمینان می‌توانم تاکید کنم که یکی از دلایل ازدواج‌های ناموفق، چرخه‌های معیوب و ناسالم روابط زناشویی و حتی طلاق‌های فراوان امروزی، نداشتن آگاهی‌ها و اطلاعات لازم نسبت‌به جنس مخالف و عدم آشنایی با زندگی و عدم داشتن مهارت‌های ارتباطی سالم است.

وی در خصوص مشکلات روحی و روانی شایع در دختران امروزی، گفت: یکی از این مشکلات شایع، افسردگی است که می‌تواند ناشی از انتظارات نامعقول جامعه یا خانواده، درک‌نشدن یا بی‌توجهی، اعتماد به نفس پایین، نگرانی و ناامیدی درباره آینده و برخی کسالت‌های خفیف باشد.

این روانشناس بالینی بیان کرد: باید بپذیریم که رفتار و اعمال دختران در جامعه تحت تأثیر انتظارات خانواده‌ها، جامعه و نگرش فرد نسبت‌به خودش است. تبعیض بین دختران و پسران در نسل‌های گذشته یک مشکل عمده و اساسی بوده است، ولی در حال حاضر حس برتری پسر بر دختر در جامعه و خانواده‌های ما نسبت‌به گذشته کاهش داشته است. به واقع این نگرش تغییر کرده است و خانواده‌های زیادی را می‌بینیم که یک برخورد مساوی با هر دو جنس داشته و حتی گاهی دیده می‌شود که برخی خانواده‌ها توجه بیشتری به دخترها نشان می‌دهند.

قاسمی‌نیا خاطرنشان کرد: لازم به یادآوری است که ناراحتی‌هایی که در اتاق درمان بیشتر مشاهده می‌شود شامل یکسری مشکلات مشترک با موضوع درک‌نشدن و دیده‌نشدن یا بی‌توجهی به نیازها در هر دو جنس است. به خانواده توصیه می‌کنم که برای فرزندان وقت بیشتری بگذارند. عشق و علاقه خود را به آن‌ها مدام ابراز کنند. فرزندان شما اگر مهر محبت لازم را دریافت نکرده باشند دچار خصومت بنیادی خواهند شد و مطمئناً نمی‌توانند مهر و محبت را به دیگران بدهند.

وی افزود: همچنین در مورد نگرانی‌های خود با فرزندانتان حرف بزنید. در همه مسائل زنگی و تصمیم‌گیری‌های مهم با آن‌ها مشورت کنید و به انتخاب‌های آن‌ها نیز احترام بگذارید. قواعد و قوانین مشخصی را وضع کنید که منصفانه باشد و روابط فرزندتان را زیر نظر داشته باشید. در موارد لزوم به فرزندانتان آگاهی بدهید.

این روانشناس بالینی بیان کرد: گفتیم که دختران امروزی دچار سردرگمی نقش هستند، وظیفه جامعه و نهادهای رسمی این است که با برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌ها در جهت تغییر انتظارات و باورها، تغییر الگوهای تربیتی و آموزش سبک فرزندپروری سالم و همچنین اجرای دوره‌هایی برای افزایش خودباوری و خودآگاهی بیشتر، کمک برای رسیدن به هویت واقعی خود و پذیرش نقش جنسیتی و لذت‌بردن از نقش زنانه خودشان، شناخت استعدادها و توانمندی‌ها و پرورش آن‌ها، آموزش مهارت‌های ارتباط مؤثر و جرأت‌مندی برای دختران صورت گیرد. برای دختر امروز باید الگوسازی کرد، آن هم الگوهایی که با زبان نرم و امروزی برایش معرفی شود تا حدی که باورپذیر باشد.

منبع : https://www.isna.ir/news/98041306776

Please follow and like us:
Pin Share

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://ehteyaj.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-21 http://doabsar.irبه کدشامد:1-1-750014-65-0-20 http://eghtesa3.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-11 http://etabar.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-10 http://namouneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-16 http://koudehi.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-15 http://mosabbeb.irبه کد شامد1-1-750014-65-0-9 http://namooneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-12 http://adeli16559.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-14 http://tarazmani.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-13 http://zapah.ir به کدشامد: 1-1-750014-65-0-18 http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com http://zapah.ir http://doabsar.ir قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

RSS
EMAIL