ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://eghtesadi1.ir http://doabsar.ir http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

جهان بدون اینترنت چگونه خواهد بود؟

0
Spread the love

فناوری اینترنت در طی سال‌های اخیر با رشد چشمگیری همراه بوده و به لطف فناوری‌های جدید و توسعه تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، کاربران این روزهای اینترنت، ارتباطی پایدار و با حداقل قطعی را تجربه می‌کنند.

ویلیام داتون، از محققان دانشگاه میشیگان و نویسنده کتاب «جامعه و اینترنت» عنوان می‌کند که تصور دنیای بدون اینترنت برای آدمی‌ غیرممکن است و حتی افراد، فکرش را هم نمی‌کنند که روزی نتوانند به اینترنت دسترسی داشته باشند.

حال از شما می‌خواهیم که جهانی را تصور کنید که دیگر دسترسی به اینترنتی وجود ندارد و تمامی‌شبکه‌های اجتماعی همانند فیسبوک، اینستاگرام، توییتر و حتی ایمیل‌ها عملا از کار می‌افتند. در چنین شرایطی، جهان کمی‌ترسناک به نظر می‌آید؛ اما نه به هولناکی رویدادهایی همچون زلزله، سیل و طوفان. با این حال، عدم دسترسی به اینترنت می‌تواند بخش زیادی از فعالیت‌های آدمی‌را متوقف کند.

طبق گزارشی که اخیرا در وب‌سایت Statista منتشر شده، تقریبا ۳۰۰ میلیون نفر در امریکا از اینترنت استفاده می‌کنند و این یعنی، زندگی ۹۰ درصد از مردم این کشور با قطع شدن اینترنت، تحت تاثیر قرار خواهند گرفت. این وضعیت در دیگر کشورهای جهان نیز با اندک اختلافی در آمارها صدق می‌کند.

اما قطعی کلی اینترنت، جدای از تاثیرات منفی که بر افراد و ارتباطات آن‌ها بر جای می‌گذارد، صنایع و کسب و کارها را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. متیو زوک، از اساتید دانشگاه کنتاکی معتقد است که با قطع شدن دسترسی به اینترنت، اگرچه زیرساخت‌های اصلی همچنان به بقای خود ادامه خواهند داد، اما سیستم‌های لجستیکی پیچیده‌ای که زنجیره‌های تامین جهانی اساسا فلج خواهند شد. در ادامه به چند مورد از عواقب قطعی اینترنت اشاره خواهیم کرد.

کمرنگ شدن ارتباطات

یکی از اولین چیزهایی که با قطعی اینترنت دامن‌گیر بشریت می‌شود، از بین رفتن یا کمرنگ شدن ارتباطات است. فرانسسکا موسیانی، از محققان مرکز ملی تحقیقاتی علمی‌فرانسه در این رابطه عنوان می‌کند از بین رفتن کانال‌های ارتباطی و کاهش ارتباطات بشری، از جمله آثار سوء قطع دسترسی به اینترنت است. اما با این حال، می‌توان از روش‌های سنتی همانند ارسال پیامک و یا ملاقات‌های حضوری برای این منظور استفاده کرد.

جهان بدون اینترنت چگونه خواهد بود؟

زمین‌گیر شدن حمل و نقل عمومی

اگر اینترنت قطع شود، ترافیک‌های سنگین دور از انتظار نخواهد بود. حمل و نقل به معنی واقعی کلمه از کار خواهد افتاد چرا که بخش زیادی از این حوزه به اینترنت متکیست. در چنین شرایطی بسیاری از خودروهایی که سرویس‌دهی آن‌ها وابسته به اینترنت است، غیرفعال خواهند شد؛ هوایپماها زمین‌گیر خواهند شد؛ اتوبوس‌ها دیگر با برنامه‌ریزی کار نخواهند کرد و به طور خلاصه، صنعت لجستیک از کار خواهد افتاد.

چه بلایی بر سر کسب و کارها خواهد آمد؟

مارک گراهام، از پژوهشگران دانشگاه آکسفورد معتقد است که قطع شدن اینترنت، ضربه بزرگی به کسب و کار و شرکت‌ها بزرگ و کوچک دنیا وارد خواهد کرد. به گفتی وی، سیستم عصبی جهانی‌سازی معاصر به اینترنت وابسته است. کسب و کارها و تجارت‌های خرد و کلان همانند سیستم بانکداری، پرداخت‌های آنلاین و یا هر تجارتی که به کامپیوترها متکی‌اند، تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.

جهان بدون اینترنت چگونه خواهد بود؟

گفتنی است تاثیر سوء خارج شدن اینترنت از دسترس انسان‌ها، تنها محدود به این چند مورد نیست و بسیاری از حوزه‌ها را نیز شامل می‌شود که در اینجا فقط به بخشی از آن‌ها اشاره شده است. بی‌تردید، این مساله همه ابعاد زندگی بشریت را تحت الشعاع خود قرار خواهد داد و کمتر کسی را می‌توان یافت که بگوید زندگی، همراه یا بدون اینترنت، هیچ تفاوتی نخواهد داشت.

آیا زندگی در جهان بدون اینترنت امکان‌پذیر است؟

پژوهشگران معتقدند که تداوم زندگی بشریت در این مقطع زمانی و با توجه به زیرساخت‌ها و امکاناتی که در نظر گرفته شده، بدون اینترنت میسر نیست و یا در خوش‌بینانه‌ترین حالت، بسیار سخت و خارج از تصور خواهد بود. اما این مساله یعنی زندگی در جهانی بدون اینترنت، هرگز در عمل اتفاق نخواهد افتاد و بنابراین، نیازی به نگرانی وجود ندارد.

منبع: TechTimes

مرتضی یعقوبی

منبع : https://itiran.com/2019/12/08

Please follow and like us:
Pin Share

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://ehteyaj.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-21 http://doabsar.irبه کدشامد:1-1-750014-65-0-20 http://eghtesa3.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-11 http://etabar.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-10 http://namouneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-16 http://koudehi.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-15 http://mosabbeb.irبه کد شامد1-1-750014-65-0-9 http://namooneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-12 http://adeli16559.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-14 http://tarazmani.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-13 http://zapah.ir به کدشامد: 1-1-750014-65-0-18 http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com http://zapah.ir http://doabsar.ir قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

RSS
EMAIL