روش هایی برای ورود به بازار سرمایه وجود دارد تا در معاملات بهترین نتیجه را کسب کنیم.
به گزارش خبرنگار بورس،بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در روزهایی که بازار بورس ایران نسبت به دیگر بازارها با رونق روبه رو شده است، بسیاری از افراد تمایل پیدا کرده اند که پس انداز خود را وارد این بازار کنند.
در زمان ورود به بورس سوالهایی نظیر اینکه چطور باید سرمایهگذاری در بازار بورس را شروع کنید؟ آیا برای این کار لازم است به کلاس آموزشی خاصی بروید نیز ذهنتان را مشغول میکند. حقیقت ماجرا این است که سرمایهگذاری مستقیم در بازار بورس حتی با وجود یک مشاور خبره، نیازمند صرف زمان و تخصص است.
برای ورود به بازار بورس دو روش مستقیم و غیر مستقیم وجود دارد.
سرمایه گذاری به روش مستقیم.
در سرمایهگذاری مستقیم شما با مراجعه حضوری به صورت تلفنی و یا از طریق اینترنت میتوانید با رصد بازار اقدام به خرید و فروش سهام شرکتهای حاضر در بورس کنید.
در این روش حرفهای بودن در بازار سرمایه و شناخت کافی از سازوکار بورس و ابزارهای معاملهگری ضروری است. حضور افراد غیرحرفهای در سرمایهگذاری مستقیم، ریسک و چالشهای حضور در بورس را افزایش میدهد. اگر تخصص و دانش سرمایهگذاری مستقیم در بورس را دارید و فکر میکنید این روش برای شما مناسبتر است، میتوانید به یکی از شعب کارگزاریهای معتبر مراجعه کرده و بعد از دریافت کد بورسی و احراز هویت در زمان بسیاری کوتاهی شما هم عضو خانواده بورس شوید.
در روش سرمایه گذاری مستقیم باید نکات زیر را مد نظر داشته باشید.
سرمایهگذار شخصا وارد معاملات بورس و خرید و فروش سهام میشود.
معاملهگر میتواند با استفاده از روشهایی نظیر تلفنی، آنلاین و حضوری خودش اقدام به خرید و فروش سهام و تشکیل پرتفوی کند.
سرمایه گذاری نیازمند آگاهی، دانش و تجربه کافی در مورد بازار، صنایع و اقتصاد کشور است.
ورود مستقیم به بازار سرمایه نیاز به روحیه ریسکپذیر، فرصت و زمان کافی برای رصد بازار و معاملات دارد.
بیشتر بخوانید:چگونه در بورس سهام خرید و فروش کنیم؟
سرمایه گذاری در بورس به روش غیر مستقیم.
در روش سرمایه گذاری به روش غیر مستقیم شما به عنوان یک سرمایهگذار با بررسی وضعیت بازدهی و ریسک صندوقها و سبدهای مختلف و همچنین سابقه مدیران این صندوقها و سبدها، پولتان را در یکی از این صندوقها و سبدها سرمایهگذاری کرده و عملا کاری به وضعیت بازار و چالشهای آن ندارید.
در این روش دیگر ضرورتی ندارد زمان زیادی صرف رصد بازار کرده یا نگران شرایط مختلف سیاسی یا اقتصادی باشید. در این سبک سرمایهگذاری، شما نهادهای متخصص بازار سرمایه را برای به حداکثر رساندن سرمایهتان بهکار میگیرید و در قبال مدیریت دارائی شما که این نهادهای متخصص انجام میدهند، هزینه کمی از سرمایهگذاری انجام شده را به آنها پرداخت میکنید.
این روش حتی برای افراد حرفهای بازار سرمایه نیز مفید است.
روش سرمایه گذاری به روش غیر مستقیم شامل سرمایه گذاری در صندوق سرمایهگذاری (اوراق، سهام، طلا )، سبدگردانی اختصاصی و حسابهای مشاورهای و «صندوق سرمایهگذاری مشترک» و «صندوقهای قابل معامله» (ETF) می شود.
روش غیر مستقیم مناسب کسانی که فرصت رصد بازار و معاملات و روحیه ریسکپذیری ندارند، است.
منبع : https://www.yjc.ir/fa/news/7362039