ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://eghtesadi1.ir http://doabsar.ir http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

با تمام وعده‌هایی که برای همسان‌سازی حقوق‌های بازنشستگان از سوی دولت داده شد متاسفانه هیچ اقدامی صورت نگرفته  است:

0
Spread the love

دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان؛

مهم‌ترین خواسته کارگران احیای امنیت شغلی از دست رفته است.

اصلانی مهم‌ترین خواسته کارگران در هفته کارگر را احیای امنیت شغلی از دست رفته، کم شدن فاصله طبقاتی و ثبات قیمت تمام شده تولید عنوان کرد و گفت: زمانی که با دستان توانمند کارگر تولید انجام می‌شود باید ثبات شغلی داشته باشد تا دلگرم به کارش باشد.

دبیراجرایی خانه کارگراستان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا ضمن تبریک هفته کارگر برنامه‌های هفته کار سال ۱۴۰۰ را تشریح کرد و از مشکلات کارگران و مطالبات آنها سخن گفت.

چنگیز اصلانی با بیان اینکه برنامه‌های هفته کارگر سال ۱۴۰۰ از پنجم اردیبهشت تا ۱۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که جامعه کارگری به دلیل وجود ویروس منحوس کرونا امکان برگزاری جشن همانند سالهای گذشته را ندارد، گفت: برنامه‌های امسال به صورت مجازی برگزار می‌شود.

اصلانی با بیان اینکه موضوع تولید از اهمیت و جایگاه خاصی برخوردار است، تصریح کرد: کارگران سرباز اصلی اقتصاد جهادی هستند و حمایت از کارگر درواقع حمایت از تولیدات داخلی است.

وی با اشاره به معضلات و مشکلات پیش‌روی کارگران گفت: شعاری که در ابتدای سال به‌وسیله مقام معظم رهبری مطرح شد برای تحقق نیاز به همدلی و تعامل همه مسئولان دارد.

اصلانی اضافه کرد: کارگران جزو اقشار مظلوم جامعه هستند و همواره در شرایط مختلف و سخت برای چرخش چرخ‌های تولید و صنعت تلاش می‌کنند.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان داروی شفابخش معضلات کشور را تولید و اشتغال بیان کرد و افزود: امروز مشکلات جامعه کارگری قراردادهای موقت است و نیروهای کار امنیت شغلی ندارند که باید ماده ۷ قانون کار اصلاح شود و مشکلات معیشتی کارگران حل گردد.

اصلانی عنوان کرد: اکنون یک کارگر با دستمزد حداقلی تنها ۲ میلیون ۷۰۰ هزار تومان مزد دریافت می‌کند که با این وضعیت تورم اصلا پاسخگوی دخل و خرج او را نمی‌کند در حالیکه که ۹۰ درصد از کارگران ما حداقلی‌بگیر هستند.

وی، ایجاد انگیزه در کارگران را از مهم‌ترین دلایل افزایش تولید دانست و افزود: نبود امنیت شغلی در کاهش انگیزه و راندمان تولید مؤثر است لذا باید تدابیری برای این مهم اندیشیده شود.

اصلانی اضافه کرد: با تمام وعده‌هایی که برای همسان‌سازی حقوق‌های بازنشستگان از سوی دولت داده شد متاسفانه هیچ اقدامی صورت نگرفته  است.

وی با اشاره به‌ضرورت اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بیان کرد: موضوع همسان‌سازی یا متناسب‌سازی در برنامه ششم توسعه به عنوان یک مصوبه بوده و قرار است دولت از محل بدهی‌های تأمین اجتماعی مبلغی را در اختیار سازمان قرار دهد تا این مهم انجام شود.

دبیراجرایی خانه کارگر استان همدان ادامه داد : مجلس در این راستا ۸۹هزار میلیارد تومان جهت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مصوب کرد  ولی متاسفانه تا به امروز به این تعهدات جوابی داده نشده است جامعه کارگری صبرش حدی دارد!

این فعال کارگری در ادامه به وصول مطالبات بازنشستگان تامین اجتماعی نیز تاکید کرد و افزود: بازنشستگان مشکلات معیشتی و درمانی زیادی دارند. افزایش حقوق کارگران و بازنشستگان با تورمی که در سال جاری ایجاد شده محو شد و بی‌تاثیر بوده است

وی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد از بازنشستگان ما حداقلی بگیر هستند، بیان کرد: اکنون که ما در دومین ماه از سال به سر می‌بریم هنوز موضوع همسان‌سازی مشخص نشده است لذا امیدواریم که طی هفته کارگر مسئولین سعی کنند وعده‌های مثبتی را به جامعه کارگری در بخش شاغلین و بازنشستگان دهند تا به نوعی برای آن‌ها است انگیزه کنند.

وی در پایان به تشریح عناوین وبرنامه های هفته دولت پرداخت: اولین روز از برنامه‌های امسال  تجدید میثاق با آرمان های امام (ره) بوده  دومین روز، تکریم بازنشستگان و کارگران قراردادی و پیمانی است، همچنین از خادمین قانون کار و  آنهایی که به قانون کار خدمت کرده‌اند، تقدیر شد. روز سه‌شنبه، تقدیر از کارگران نمونه، مهارت، مهارت‌آموزی و امنیت شغلی است. همچنین اجتماع زنان در حوزه مطالبات بیمه بیکاری را خواهیم داشت. چهارشنبه نیز دیدار با مقام معظم رهبری به صورت مجازی برگزار خواهد شد.. حمایت از تشکل‌ها و به ویژه شوراها موضوع روز پنج‌شنبه است. نماز جمعه به دلیل محدودیت‌های اعمال شده از سوی ستاد ملی کرونا برگزار نمی‌شود.

برگرفته از: https://www.ilna.news

Please follow and like us:
Pin Share

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://ehteyaj.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-21 http://doabsar.irبه کدشامد:1-1-750014-65-0-20 http://eghtesa3.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-11 http://etabar.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-10 http://namouneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-16 http://koudehi.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-15 http://mosabbeb.irبه کد شامد1-1-750014-65-0-9 http://namooneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-12 http://adeli16559.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-14 http://tarazmani.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-13 http://zapah.ir به کدشامد: 1-1-750014-65-0-18 http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com http://zapah.ir http://doabsar.ir قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

RSS
EMAIL