ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://eghtesadi1.ir http://doabsar.ir http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

جزییات ثبت چک در خودپردازها:

0
Spread the love
سخنگوی اجرایی قانون جدید چک در خصوص دریافت خدمات سامانه صیاد از طریق خودپردازها گفت: از ابتدای سال جاری برگه‌های چک جدید که در اختیار مردم قرار گرفته است موسوم به چک‌های جدید صیاد است که انتقال این چک‌ها نیازمند ثبت در سامانه صیاد هستند.

به گزارش (Banker)، آمنه نادعلی زاده گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ما درگاه‌های الکترونیکی را برای مردم فعال کرده بودیم که شامل اینترنت بانک، همراه بانک و اپلیکیشن‌ها بوده اند، اما برای اقشاری از جامعه که نتوانستند با درگاه‌های الکترونیکی ارتباط برقرار کنند تلاش کردیم درگاه‌های مکانیکی مانند خودپردازها را فراهم کنیم.

وی در ادامه گفت: در حال حاضر صادرکنندگان می‌توانند با مراجعه به بانک‌هایی که خدمات را ارائه می‌دهند عملیات ثبت صدور چک و تایید چک و انتقال چک را از طریق خودپردازها انجام دهند.

نادعلی زاده در توضیح ارائه خدمات از طریق خودپردازها گفت: برای انجام این اقدامات افراد باید حتماً کارت بانکی را در اختیار داشته باشند و کارت بانکی حتماً باید مرتبط با بانکی باشد که خدمات خودپردازی را ارائه می‌دهد.

سخنگوی اجرایی قانون جدید چک در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا منوی مربوطه به خودپردازها اضافه شده است یا خیر گفت: لحظه‌ای که کارت وارد خودپرداز می‌شود برای احراز هویت رمز اول وارد می‌شود و منوی خود پرداز نمایش داده می‌شود منوی عنوان شده تحت عنوان مدیریت چک است که افراد می‌توانند وارد عملیات مدیریت چک شوند و عملیات مد نظر شامل ثبت چک، تایید چک و یا انتقال چک را انجام دهند

نادعلی زاده گفت: این روش از ابتدای سال جاری مدنظر بانک مرکزی بوده است و مستندات لازم نیز در اختیار بانک‌ها قرار گرفته است و به تدریج خدمات در حال اضافه شدن به شبکه بانکی است به طوری که در حال حاضر دو بانک این خدمات را ارائه کرده اند و تا پایان دی ماه تعدادی کثیری از بانک‌ها خدمات را ارائه خواهند کرد.

او  اضافه کرد: گیرندگان چک می‌توانند هر چکی را که متعلق به هر بانکی است از طریق خودپرداز عملیات انتقال یا تایید را انجام دهند فقط کافی است فرد گیرنده چک مشتری همان بانکی باشد که به خودپردازش مراجعه کرده است یعنی با در دست داشتن کارت بانکی مرتبط به بانک اصلی که خدمات خودپرداز را ارائه می‌کند مراجعه می‌کند و عملیات تایید هر چکی که مدنظرش است انجام می‌دهد.

سخنگوی اجرایی قانون جدید چک گفت: افرادی که نتوانستند از ابزارهای الکترونیکی استفاده کنند مجبور به مراجعه به شعب بانک‌ها بودند و شعب نیز به نیابت از این افراد عملیات تایید یا صدور چک را انجام می‌داد در حال حاضر ابزار خودپرداز در اختیار افراد قرار گرفته و افراد با مراجعه به خودپردازها می‌توانند عملیات را انجام دهند که قاعدتاً در وقت آن‌ها صرفه جویی خواهد شد.

وی در خصوص اجرای ثبت چک از طریق پیامک گفت: پیامک نیز در دستورکار قرار دارد و فرایندهای فنی آن طی شده است مقداری ملاحظه دارد که بعد از رفع و رجوع به زودی شاهد استفاده از پیامک برای خدمات چک خواهیم بود زمان استفاده از پیامک مشخص نیست.

نادعلی زاده در ادامه گفت: از ابتدای سال تاکید شده است که گیرنده چک که فیزیک چک را دریافت می‌کند حتماً باید به سامانه صیاد مراجعه کند و حتماً مطمئن شوند که صادر کننده چک را به نام فرد ثبت کرده است اگر ثبت چک به نفع گیرنده اتفاق نیفتاده باشد و گیرنده فیزیک چک را تحویل بانک دهد بانک از پرداخت وجه چک به فرد معذور است و در واقع گیرنده متضرر می‌شود.

وی گفت: مسیرهای متنوع استعلامی در اختیار افراد قرار گرفته است و استعلامی که از شهریورماه مورد بهره برداری قرار گرفته است مربوط به استعلام اقلام اطلاعاتی چک است که فرد می‌تواند به سرویس مراجعه کند و اقلام اطلاعاتی چک را وارد سرویس کند و در واقع پاسخی را مبنی بر این که چک به نفع فرد اتفاق افتاده است دریافت کند .

سخنگوی اجرایی قانون جدید چک گفت: برای ثبت چک‌های دو امضائه گفت: هر امضا دار باید به طور مجزا به سامانه صیاد مراجعه و عملیات صدور چک را انجام دهد و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

او در خصوص از رده خارج شدن چک‌های قدیمی گفت: تاریخ دقیق آن مشخص نیست، ولی این جزو برنامه‌های بانک مرکزی است چرا که از ابتدای سال جاری چک‌های جدید و قدیم با همدیگر به نوعی همزیستی دارند و با توجه به استقبالی که از چک‌های جدید بوده به نظر می‌رسد بتوان در آینده چک‌های قدیمی را جمع آوری کرد.

منبع : https://banker.ir/p

Please follow and like us:
Pin Share

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://ehteyaj.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-21 http://doabsar.irبه کدشامد:1-1-750014-65-0-20 http://eghtesa3.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-11 http://etabar.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-10 http://namouneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-16 http://koudehi.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-15 http://mosabbeb.irبه کد شامد1-1-750014-65-0-9 http://namooneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-12 http://adeli16559.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-14 http://tarazmani.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-13 http://zapah.ir به کدشامد: 1-1-750014-65-0-18 http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com http://zapah.ir http://doabsar.ir قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

RSS
EMAIL