ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://eghtesadi1.ir http://doabsar.ir http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

وضعیت اقتصادی بازنشستگان کارگری ۵۰ درصد سقوط کرده است:

0
Spread the love

در گفت‌وگو با ایلنا طرح شد؛

وضعیت اقتصادی بازنشستگان کارگری ۵۰ درصد سقوط کرده است/ مسئولان نسخه‌های واحد برای خود و فرودستان بپیچند.

علی اکبر عیوضی گفت: در چند ماه سپری شده از سال جدید، وضعیت اقتصادی و معیشتی بازنشستگان کارگری ۵۰ درصد سقوط کرده است که یک بحران جدی‌ست و باید به صورت عاجل به آن رسیدگی شود.

به گزارش سایت اقتصادی ایران به نقل از ایلنا، علی اکبر عیوضی (دبیر کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان تهران) با نگاهی به وعده‌های محقق نشده و افول سطح معاش در ماه‌های اخیر، دلایل نارضایتی مردم به خصوص مزدبگیران کم درآمد را برمی‌شمارد؛ دلایلی که به اعتقاد او بیش از هر چیز ریشه در اقتصاد نابسامان و وضعیت معاش فرودستان دارد.

افزایش نرخ دلار و افول معیشت مردم

عیوضی به یکی از دلایل افول معیشت یعنی افزایش نرخ دلار اشاره می‌کند و می‌گوید: نرخ دلار بازهم رکورد زده است. اگر به دنبال استقلال اقتصادی و برائت از سرمایه‌داران جهانی هستیم، چرا هر روز ارزش پول ملی‌مان سقوط می‌کند و ارزش دلار کشورهای امپریالیست با سرعت نور بالا می‌رود؟ این یک تناقض است که مردم اثرات آن را در زندگی روزمره خود لمس می‌کنند.

او ادامه می‌دهد: مردم بیش از هر چیز از وضعیت اقتصادی ناراحت و ناراضی هستند؛ اقتصاد خانواده‌ها به سختی می‌گذرد؛ خصوصاً برای حقوق‌بگیران که در این وضعیت به سختی زندگی می‌کنند؛ بازنشستگان در شرایط به مراتب سخت‌تری هستند و رنج‌ها را بیشتر احساس می‌کنند.

۵۰ درصد سقوط معیشتی بازنشستگان در چند ماه

به گفته‌ی این فعال صنفی بازنشستگان، در چند ماه سپری شده از سال جدید، وضعیت اقتصادی و معیشتی بازنشستگان کارگری ۵۰ درصد سقوط کرده است که یک بحران جدی‌ست و باید به صورت عاجل به آن رسیدگی شود.

عیوضی این افول را این‌گونه توضیح می‌دهد: امروز یک بازنشسته اگر بخواهد برود سوپرمارکت چند قلم کالا بخرد، باید حداقل ۵۰۰ یا ۶۰۰ هزارتومان خرج کند. این قیمت‌ها برای مردم و بازنشستگان بسیار بالاست؛ این درحالی است که برخی مسئولان بهترین زندگی را دارند و فرزندشان در کشورهای خارجی در حال خوشگذرانی‌ست. ما هر روز که با بازنشستگان صحبت می‌کنیم، متوجه می‌شویم بیشترین نارضایتی را از این جنس بی‌عدالتی‌ها دارند؛ از اینکه فرزندان مسئولان در رفاه هستند اما فرزندان کارگران و مردم عادی، در رنج و مضیقه.

او با بیان اینکه «تبعیض امروز بیش از هر زمان دیگری آزاردهنده است» می‌گوید: وقتی پایه زندگی متزلزل باشد و وضع اقتصادی خراب باشد، فرد شرمنده خانواده و زن و بچه‌اش می‌شود؛ باید شرایط زندگی مردم درک شود؛ مسئولان برای یک لحظه هم که شده خودشان را جای فرودستان بگذارند و ببینند یک بازنشسته با ۶ میلیون تومان حقوق چه دردی را تحمل می‌کند.

از بیکاری تا فقر مسکن

او به بیکاری جوانان خانواده‌های کارگری به عنوان یک معضل جدی دیگر اشاره می‌کند: جوانانی که سال‌ها تحصیل کرده‌اند اما فرصت کار و اشتغال ندارند؛ خانواده هم منابعی برای تامین زندگی این جوان ندارد؛ این جوان چه باید بکند؟

به گفته‌ی دبیر کانون بازنشستگان کارگری استان تهران، «معضل مسکن» یک معضل جدی دیگر است: یک کارگری که شش میلیون تومان حقوق می‌گیرد، چند سال باید کار کند تا یک خانه پنجاه متری بخرد؟ آیا اگر صد سال کار کند و همه پول را ذخیره کند، بالاخره می‌تواند یک خانه ۵۰ متری بخرد؟

او ادامه می‌دهد: ازیکسو خودروسازان، خودروهای بی‌کیفیت تولید می‌کنند؛ طوری که حتی به خودروی صفر هم اعتماد نیست؛ اما قیمت همین خودرو از ۱۰۰ میلیون تومان به ۴۵۰ میلیون تومان رسیده بدون اینکه کیفیت و امنیت آن ذره‌ای ارتقا پیدا کرده باشد؛ یک پژو که ارزش واقعی آن ۵۰ میلیون تومان نیست، امروز دارد ۴۵۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

عیوضی با اشاره به وعده‌های کنترل تورم می‌گوید: دولت به مردم قول داده بود تورم را کنترل می‌کند؛ تورم نه تنها کنترل نشد که خیلی از اقلام گران شدند؛ امروز تورم واقعی هر ماه بالای ۵۰ درصد است؛ شما هر قلم از مایحتاج زندگی را که در نظر بگیرید، قیمتش نسبت به اوایل سال یا اسفند سال قبل، ۱۰۰ تا ۱۲۰ درصد افزایش داشته؛ برخی اقلام مثل برنج ایرانی که ۲۰۰ درصد گران شده. اینها همه رنج‌های واقعی زندگی مردم است.

او در پایان می‌گوید: از برخی مسئولان باید پرسید چرا عملکرد خودشان و خانواده‌هایشان با نسخه‌هایی که برای مردم می‌پیچند، از زمین تا آسمان تفاوت دارد؟

منبع : https://www.ilna.ir

Please follow and like us:
Pin Share

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://ehteyaj.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-21 http://doabsar.irبه کدشامد:1-1-750014-65-0-20 http://eghtesa3.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-11 http://etabar.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-10 http://namouneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-16 http://koudehi.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-15 http://mosabbeb.irبه کد شامد1-1-750014-65-0-9 http://namooneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-12 http://adeli16559.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-14 http://tarazmani.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-13 http://zapah.ir به کدشامد: 1-1-750014-65-0-18 http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com http://zapah.ir http://doabsar.ir قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

RSS
EMAIL