رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری؛
تمام ابزارهای قانونی را برای احقاق حقوق کارگران به کار میبریم؛برای حل مشکل اقتصاد کشور باید به سمت اقتصاد تعاونی برویم.
رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: اگر تکلیف ۲۵ درصد متناسب سازی که باقی مانده روشن نشود نباید انتظار سکوت داشته باشند و از تمام ابزارهای قانونی برای احقاق حقوق استفاده میکنیم.
رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری ادامه داد: درباره بانک رفاه مطرح شد که ۶۷ درصد مربوط به دولت است اگر عکس العمل درستی نشان میدادیم و ورود پیدا میکردیم این موضوع مطرح نمیشد که این بانک ملی است و به دنبال تغییر هیأت مدیره باشند، بانک متعلق به ما است. دست در جیب کارگران کنیم و برای بانکی که بیشتر سهامداران آن بالغ بر ۵۳ درصد افراد جامعه هستند ملی بودن برای آن معنایی ندارد؛ بلکه متعلق به کارگر شاغل و بازنشسته است.
معاون دبیرکل خانه کارگر با بیان اینکه اقتصاد تعاون محور مدلی مناسب برای کشور است، گفت: اعتقاد دارم اقتصاد ایران باید تودهای باشد که در قالب تعاون تعریف میشود، اگر بخشهای خصوصی، دولتی و تعاونی به عنوان سه ضلع اقتصاد ایران به موازات هم پیش نروند، کشور تحرک اقتصادی ناقصی خواهد داشت.
وی ادامه داد: امروز سهم تعاون در اقتصاد ایران پنج درصد است درصوتی که باید ۳۳ درصد باشد، یعنی کمترین سهم را دارد و این برای نظام اقتصادی کشور درد است، فرمول سهام عدالت را هم که مطرح میکنند به معنای تعاونی نیست.
صادقی تاکید کرد: در اقتصاد تعاونی مبتنی بر حضور توده مردم نوع مشارکت از سر اعتقاد و صدق است و برای مردم انگیزه ایجاد میکند که سرمایههای اندک را در حوزه تعاون بگذارند؛ اما تعاونی مظلوم و مغفول باقی مانده ، ما باید به سمت تعاون رفته و از تعاونیهای مصرف به تعاونیهای تولید حرکت کنیم.
رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: در اقتصاد هر چقدر تلاش کردیم در دایره قدرت دولت مردان گرفتار شدیم، دولت پز واگذاری به بخش خصوصی را گرفت اما به جای خصوصی، خصولتی شد و در واگذاریها تعاونیها مد نظر قرار نگرفتند، اگر کشور میخواهد از این وضعیت خارج شود اقتصاد تعاون محوری که توده مردم در آن حضور داشته باشند، راهکار است.
برگرفته از : https://www.ilna.ir