ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://eghtesadi1.ir http://doabsar.ir http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

کدام روغن برای سلامت قلب مفید است؟

0
Spread the love

به گزارش سایت اقتصادی ایران به نقل ازخبرآنلاین از فارس، در آشپزی خانگی ما سردرگمی زیادی در رابطه با انتخاب روغن داریم. بعضی از روغن‌ها مانند روغن زیتون شناخته شده‌اند اما با برخی دیگر مانند روغن آووکادو و روغن نارگیل آشنایی کمتری داریم. وقتی قصد تهیه روغن را داریم با تنوع بی شماری از روغن‌ها مواجه می شویم که کار را برای ما دشوار می کنند. در این گزارش قصد داریم بررسی کنیم که بهترین روغن برای آشپزی کدام است.

کدام روغن برای ما مناسب است؟

سوال مهمی که پاسخ آن بستگی به نوع مصرف ما دارد، نقطه دود روغن که در واقع نشان دهنده سوختن روغن است یکی از مهم ترین نکاتی است که باید در نظر بگیریم. اگر روغنی را که به نقطه دود کردنش رسیده همچنان حرارت دهیم نه تنها طعم آن عوض می شود بلکه روغن به ترکیبات مضری به نام رادیکال‌های آزاد تجزیه می‌شود. در اینجا به بررسی چند مورد از روغن‌های مفید می‌پردازیم.

روغن زیتون

کارشناسان تغذیه بر این باورند که که یکی از همه کاره ترین و سالم ترین روغن ها برای طبخ و مصرف، روغن زیتون است . برچسب (بکر یا ویرجین) برروی روغن زیتون نشانه ی کیفیت بالای روغن که یعنی روغن حاوی مقدار زیادی از چربی های تک اشباع و برخی از اسید های چرب چند اشباع است که آنها برای سلامت قلب بسیار مفید هستند. روغن زیتون در مقایسه با روغن های دیگر نقطه دود نسبتا پایین تری دارد؛ بنابراین برای پخت با مدت زمان کم و حرارت متوسط مناسب است.

روغن کنجد

این روغن که از دانه کنجد تهیه می‌شود بسیار طعم دار است. روغن کنجد هم دارای اسیدهای چرب تک اشباع و هم دارای اسیدهای چند اشباع است. روغن کنجد نقطه دود بالایی دارد؛ بنابراین برای پخت و پز مناسب است. از مزایای روغن کنجد می‌توان به مغذی بودن آن اشاره کرد. این روغن حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی مانند مس، روی، منیزیم، آهن و کلسیم است. مصرف روغن کنجد باعث کاهش کلسترول و گلوکز خون می‌شود؛ بنابراین مصرف متعادل آن به افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود.

روغن نارگیل

برخلاف دیگر روغن های گیاهی روغن نارگیل یک روغن درجه یک اشباع است. همه کارشناسان موافق نیستند که چنین منبع متمرکزی از چربی اشباع برای سلامت مناسب باشد .اما برخی از کارشناسان معتقدند که روغن نارگیل می‌تواند سطح کلسترول خون را پایین بیاورد و سطح چربی را بهبود ببخشد. روغن نارگیل در حرارت بالا پایدارتر است و می‌تواند گزینه بهتری برای پخت و پز و سرخ کردن در حرارت بالا باشد.

روغن آووکادو

روغن آووکادو برخلاف روغن زیتون نقطه دود بسیار بالایی دارد و به همین دلیل برای طبخ غذا در حرارت بالا و سرخ کردن عالی است و در عین حال طعم زیادی نیز ندارد. روغن آووکادو سرشار از اسید اولئیک و اسیدهای چرب غیر اشباع است که موجب تنظیم کلسترول خون شده و به سلامتی قلب و عروق کمک می کند. آین روغن همچنان حاوی مقادیر بالای ویتامین ای است.

روغن بادام زمینی

روغن بادام زمینی یکی از بالاترین محتویات چربی تک اشباع در میان روغن های پخت و پز را دارد. معمولا بوی و طعم خیلی زیادی دارد و حرارت بالا را به خوبی تحمل می کند.

روغن گردو

این روغن نقطه دود پایینی دارد بنابراین برای پخت و پز مناسب نیست اما می توان آن را در سالادها یا روی پنکیک و در برخی از نوشیدنی ها مصرف کرد. روغن گردو حاوی مقادیر بالایی از امگا ۶ نسبت به امگا ۳ است بنابراین می توان آن را برای پیشگیری و یا درمان برخی از التهاب ها مصرف کرد.

روغن دانه کتان

این روغن دارای امگا ۳ زیادی است اما نقطه دود بسیار پایینی دارد این بدان معناست که از آن نباید در حرارت بالا و پخت و پز و سرخ کردن استفاده کرد. روغن دانه کتان را باید در یخچال یا جاهای خنک نگه داری کرد.

روغن هسته انگور

این روغن سرشار از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ) و ویتامین‌های سی و ای است. روغن هسته انگور در تنظیم قند خون، کاهش کلستول مضر و افرایش کلسترول مفید نقش دارد. از مزایای دیگر این روغن می‌توان به خواص ضدالتهابی آن اشاره کرد.

این روغن نقطه دود بالایی دارد؛ بنابراین می‌توان آن را در انواع پخت و پز به کار برد.

برگرفته از : https://www.khabaronline.ir/news/1871743

Please follow and like us:
Pin Share

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://ehteyaj.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-21 http://doabsar.irبه کدشامد:1-1-750014-65-0-20 http://eghtesa3.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-11 http://etabar.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-10 http://namouneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-16 http://koudehi.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-15 http://mosabbeb.irبه کد شامد1-1-750014-65-0-9 http://namooneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-12 http://adeli16559.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-14 http://tarazmani.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-13 http://zapah.ir به کدشامد: 1-1-750014-65-0-18 http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com http://zapah.ir http://doabsar.ir قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

RSS
EMAIL