درصورت تمایل جهت تبلیغات در وبسایت،
میتوانیدبا مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران تماس حاصل نمایید.
پست الکترونیک: mradeli@yahoo.com
سایت اقتصادی ایران :جهت سرمایه گذاری درصندوق سرمایه گذاری فارابی ازطریق لینک زیر ، اقدام به ثبت نام وعضویت درصندوق مذکورنمائید:
https://account.irfarabi.com/reg/?ref=UP3681
بدیهی است پس ازعضویت دراین صندوق ، شرایط ونحوه سرمایه گذاری به وضوح تشریح گردیده است ودرصورت نیاز به هرگونه پرسشی ، بصورت آنلاین ، به سئوالات اعضاء جواب داده خواهد شد.
از بحران «تهران بتن» تا گرفتاریهای کارگران،چرا شرکتهای زیرمجموعه شستا حال و روز خوبی ندارند؟!
دبیر اجرایی خانه کارگر غرب تهران از تعطیلی یا وقوع بحران در چندین واحد تولیدی در محدودهی غرب تهران خبر داد.
اکبر قربانی، دبیر اجرایی خانه کارگر غرب تهران، در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، ضمن انتقاد از بیتوجهی به مشکلات واحدهای تولیدی در کشور و به طور مشخص در غرب تهران گفت: سال گذشته، تعدادی از شرکتهای غرب تهران دچار بحران بودند که پیگیریهای بسیاری برای رفع مشکلات صورت گرفت؛ اما متاسفانه ما همیشه شاهد بسته شدن درب شرکتها و توقف تولید هستیم و این واقعه ناگوار هر سال تکرار میشود.
این فعال کارگری به شرکت تهران بتن از زیرمجموعههای شستا به عنوان یکی از مهمترین شرکتهای تعطیل شدهی سال گذشته اشاره کرد و گفت: علیرغم پیگیریهای فراوان، متاسفانه شرکت تهران بتن را تعطیل کردند. هرچه فعالان کارگری مطالبهگری کردند، فایده نداشت و تولید را خواباندند؛ این واحد تولیدی، یک شرکت برند در حوزه بتن است که مشکلات آن از سالهای قبلتر شروع شده بود و در نهایت سال قبل، این شرکت به صورت کامل تعطیل شد؛ کارگران آن را به تدریج تعدیل کردند و البته مدعی میشدند که ما کارخانه را به آبیک قزوین منتقل میکنیم و این در حالیست که چاپ نسخهی دوم یا سوم! از شرتی که در کار خود همیشه پیشرو بوده، هیچ فایدهای ندارد؛ تهران بتنِ غرب تهران به ضرب و زور تعطیل شد.
باقری، با بیان اینکه شستا به عنوان شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی باید به مشکلات و دغدغههای واحدهای زیرمجموعه خود توجه داشته باشد؛ افزود: شستا باید حامی منافع کارگران باشد و از داراییهای سازمان تامین اجتماعی صیانت کند اما متاسفانه مدیران شستا، اهتمامی برای حل بحرانها در واحدهای زیرمجموعه خود ندارند. چرا باید شرکتهای زیرمجموعه تامین اجتماعی تعطیل شوند؟!
او اضافه کرد: در سالهای اخیر واحدهای بزرگ و معتبر بسیاری به بهانهی واهیِ سودآور نبودن یا نداشتن توجیه اقتصادی تعطیل شدهاند؛ ما از رئیس جمهور میپرسیم آیا قرار نیست این روند یکجایی متوقف شود؛ این تبلیغاتی که در مورد احیای واحدهای تولیدی و رفع مشکلات تولید میکنند، چرا در واقعیت مصداق ندارد؟!
برگرفته از : https://www.ilna.ir