سایت اقتصادی ایران :جهت سرمایه گذاری درصندوق سرمایه گذاری فارابی ازطریق لینک زیر ، اقدام به ثبت نام وعضویت درصندوق مذکورنمائید:
https://account.irfarabi.com/reg/?ref=UP3681
بدیهی است پس ازعضویت دراین صندوق ، شرایط ونحوه سرمایه گذاری به وضوح تشریح گردیده است ودرصورت نیاز به هرگونه پرسشی ، بهصورت آنلاین ، به سئوالات اعضاء جواب داده خواهد شد.
درصورت تمایل جهت تبلیغات در وبسایت،
میتوانیدبا مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران تماس حاصل نمایید.
پست الکترونیک: mradeli@yahoo.com
گزارش میرهاشم موسوی از عملکرد سازمان تامین اجتماعی؛
بدون یک ریال فروش دارایی یا استقراض تامین اجتماعی را مدیریت کردیم، ۳.۵ برابر دولتهای قبل تسویه بدهی داشتیم، برخی داراییهای شستا تقریبا رایگان فروخته شده بود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه در این دوره اگر در آستانه انتخابات علی الحساب متناسب سازی نمیدادیم متهم به ترک فعل میشدیم، بیان کرد: برخلاف شایعات حتی یک ریال از داراییهای صندوق تامین اجتماعی را واگذار نکردیم و درآمد حاصل از فروش اموال نداشتیم. تنها در سال ۱۴۰۰ حدود ۵ هزار میلیارد تومان با تاپیکو جابه جایی دارایی داشتیم که چیزی فروخته نشده است.
به گزارش سایت اقتصادی ایران به نقل از ایلنا، نشست خبری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی صبح امروز در ستاد مرکزی این مجموعه با حضور میرهاشم موسوی (مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی) و اصحاب رسانه و معاونین این سازمان برگزار شد.
در ابتدای این نشست، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تسلیت ایام عزاداری ماه محرم اظهار کرد: شهید رئیسی همواره در مورد تامین اجتماعی دغدغه داشتند و در حاشیه جلسات همواره پیگیر مسائل مردم در این سازمان بودند.
وی افزود: در آغاز دولت سیزدهم یکی از چالشهای مهم، عرصه ناترازیها بود که ناترازی مالی و ناترازی صندوقها از مهمترین آنها بود. بخشی از ناترازیهای اقتصاد کلان و تورم نیز خود محصول همین ناترازیها و بدهیهای صندوقها بود.
میرهاشم موسوی تصریح کرد: در رفع ناترازیها در این دوره اتفاقات مهمی افتاد. ۱۰۶ هزار میلیارد تومان از ۹۲ تا ۱۴۰۰ بدهیای بود که سازمان به بانک رفاه پیدا کرده بود. در ماههای اول هم ناچار حدود ۴ هزار میلیارد تومان دوباره کسری داشتیم. این باعث جمعا ۱۱۰ همت بدهی به بانک رفاه شده بود و ما در پرداخت حقوق بازنشستگان هر ماه مشکل پیدا کرده بودیم.
وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۱ بهبعد برای پرداخت حقوق مستمری ۵۵ هزار میلیارد تومانی و حقوق کارمندان ما (درماه) یک ریال هم وام از بانک نگرفتیم. در اقدام دیگری که انجام دادیم، تادیه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی بود. با اینکه از کارفرمایان همواره طلب ۹۰ هزار میلیارد تومانی داشتیم، همواره تعامل پیشه کردیم. از یک میلیون و ۳۰۰ کارگاه حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان بخشودگی و تقسیط بدهی برای کمک به کار کارفرمایان صورت گرفته است. تاکنون ۵۵ هزار میلیارد تومان طی این دوره وصول شده و تا شهریور سال گذشته ۹۰ هزار میلیارد تومان باقی مانده است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: دولت سیزدهم به عنوان خوش حسابترین دولت با سازمان تامین اجتماعی تاکنون طی این سه سال ۲۶۰ هزار میلیارد تومان پرداخت کرده است و امسال نیز باید ۳۰ هزار میلیارد تومان دیگر طبق برنامه از ۷۰ همت بدهی موجود را بدهند. ما ۳.۵ برابر دولتهای قبل تسویه بدهی از سوی دولت سیزدهم داشتیم.
میرهاشم موسوی اظهار کرد: بطور متوسط در دولتهای قبلی ۲۰ درصد بدهیهای دولتها پرداخت شده بود و در این دولت بدهیهای ایجادی دولت به سازمان ۶۵ درصد بدهیهای ایجادی همان سال تسویه شد.
وی افزود: کیفیت داراییهای واگذار شده نیز در دولت سیزدهم بهبود یافت و دیگر شرکت زیانده که دفترچه قسط ما باشد واگذار نشد. مثلا پالایشگاه امام خمینی شازند یا کشتیرانی و امثال آن موارد خوبی بود. در گذشته هپکو به عنوان شرکت زیانده واگذار شده بود که ما این شرکت را نیز در سه سال گذشته از زیان خارج کردیم.
این مقام دولت سیزدهم اظهار کرد: قبل از افزایش سرمایه بانک رفاه شاخص کفایت سرمایه این بانک از ۶ به ۱۱ (نزدیک به دو برابر) شد که این نیز مدیون دولت بود.
موسوی با اشاره به توسعه پوشش بیمهای گفت: ما در حوزه افزایش ورودیها و پوشش بیمهای، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمه شده سازمان تامین اجتماعی جدید داشتیم. با این حساب ما بالغ بر ۸۰ هزار میلیارد تومان درآمد جدید در صندوق به واسطه این رشد قابل توجه بیمه شده جدید داشتیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه همان بدهی ۱۰۶ هزار میلیارد تومانی سالانه ۲۵ هزار میلیارد تومان هزینه جدید به سازمان تحمیل میکرد، گفت: ما صرفهجوییهای زیادی هم انجام دادیم. از محل پیگیری دقیق اختصاص بیمه بیکاری سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان از منابع سازمان صرفهجویی صورت گرفت. امیدواریم در آینده نیز این رویکرد ایجاد پایداری صندوق تداوم یابد.
وی با بیان اینکه سازمان به اداره روزمره و روزمرگی مصارف در دولت سیزدهم نیفتاد، به خدمات درمان سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: خدمات درمان مستقیم ما رایگان است و حوزه غیرمستقیم ما که خرید خدمت میکنیم کاملا ارزان است. ما در این دوره خدمات مستقیم خود را گسترش دادیم که به نفع بازنشستگان شد.
او افزود: ما در حوزه ملکی بیش از ۴۰ مرکز جدید را در این دوره به بهرهبرداری رساندیم که عمدتا در مناطق محروم بودند. بیمارستانهای بروجرد، دزفول، آبادان، لنگرود، توسعه بیمارستان شوشتر و توسعه چند بیمارستان در تهران، بخشی از سازندگیهای ماست. برای مثال بیمارستان ۵۵۰ تخت خوابی فیاض بخش تهران بعد از ۱۰ سال به مرحله راه اندازی اولیه رسید.
موسوی تاکید کرد: ما یک قلم دارو و خدمت را نیز حذف نکردیم و ۲۰۰ قلم داروی جدید اضافه کردیم و اگر دارویی حذف شده بود، از دوره قبل تصمیم آن گرفته بود. خدمات تخصصی ناباروری را با هزینه بسیار نازل و تقریبا رایگان در همین دوره عرضه شد. در همین دوره افراد ۶۵ سال در همین دوره در مراکز غیرملکی نیز طبق قرارداد سازمان با وزارت بهداشت کاملا با تعرفه رایگان انجام شد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به راه اندازی صدها مرکز مقابله با دیابت و فشار خون در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: ما تا قبل از این ۲۳ هزار میلیارد تومان بدهی به مراکز درمانی از طرف سازمان تامین اجتماعی داشتیم. پرداختی ما در سال گذشته ۱۹ هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت و مراکز غیر ملکی در این دوره طی سال گذشته پرداخت شد. ما بدهی انباشتهای با مراکز داشتیم که بحرانزا بوده است و تلاش کردیم کمنظیرترین تسویه را انجام دهیم.
وی تاکید کرد: درآمد ما در شش ماهه دوم امسال بیشتر خواهد شد. این ریل که در دولت سیزدهم ایجاد شده، مسیری است که باید ادامه یابد. به لطف خدا سازمان تعهدات خود را انجام خواهد داد. ما پیش بینی میکنیم که در شش ماه دوم امسال بتوانیم وارد سرمایهگذاری اختیاری و غیر دولتی شویم. ما همواره سرمایه گذاری اجباری با نرخ بازدهی پایین از محل تادیه بدهی دولت داشتیم اما اکنون با افزایش درآمد سازمان به این مرحله رسیدیم که خود با انتخاب خویش سرمایهگذاری کنیم و به سود بیشتر برسیم.
موسوی با اشاره به مسائل بازنشستگان گفت: ما وام بازنشستگان را از ۷ میلیون سال ۱۴۰۰ به ۳۰ میلیون تومان افزایش دادیم که بیش از ۴ برابر است. افزایش میزان و تعداد تسهیلات و وام به بازنشستگان یک سوی ماجراست و از سوی دیگر کمک به عدم پرداخت از جیب بازنشستگان در حوزه درمان نیز از مزایای این دوره بوده است. ما برای رفاه حال بازنشستگان همچنین بدهی تا پایان اسفند بدهی داروخانهها را تا آخر تسویه کردیم و مبلغ زیادی باقی نمانده است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی پایان بیان کرد: اگر ما سرمایهگذاری درستی داشته باشیم، آینده خوبی برای صندوق خواهیم داشت. در همه کشورها با پیری جمعیت و کهولت سن صندوقها، درآمدهای صندوقها در حوزه سرمایهگذاری و سهامداری عامل نجات صندوق خواهد بود. الان صندوق معلمان ژاپن بسیار پیر است اما آنقدر دارایی دارد که تنه به تولید ناخالص کل سالانه ژاپن در سال میزند. این درحالی است که داراییهای سازمان تامین اجتماعی ما ۱۰ درصد کل تولید ناخالص داخلی سالانه ماست.
وی گفت: ما باید ۵ سال از تعهدات خود را با داراییهای صندوق پاسخ بدهیم. بین ۵ تا ۶ هزار همت تومان باید دارایی داشته باشیم اما اکنون ۲ هزار همت دارایی داریم که باید افزایش یابد. ما باید ۲۰ درصد از درآمد خود را از سرمایه گذاری بدست بیاوریم که اکنون این میزان نهایت ۵ درصد است. این روند فعلی سرمایه گذاری با این ریل به سمت خوبی میرود که باید ادامه یابد تا سهم سرمایهگذاری بیشتر شود.
او تشریح کرد: همچنین در حوزه سود سرمایهگذاری موجود باید بگوییم که سود شستا هم ۲۸ هزار میلیارد تومان بوده که بخشی از آن به سازمان میرسد. مجمع شستا برگزار شده و سهم سود بابد پرداخت شود. ۲۱ همت آن پرداخت شده و باقی آن (حدود ۶ همت) امسال باید پرداخت شود.
موسوی بیان کرد: ما سن صندوق سازمان تامین اجتماعی را دو سال جوانتر کردیم. در این دوره برخلاف شایعات حتی یک ریال از داراییهای صندوق تامین اجتماعی را واگذار نکردیم و درآمد حاصل از فروش اموال نداشتیم. تنها در سال ۱۴۰۰ حدود ۵ هزار میلیارد تومان با تاپیکو جابه جایی دارایی داشتیم که چیزی فروخته نشده است. ما قبل از این دوره و در دولت قبل واگذاری داراییها داشتیم که با قیمت بسیار پایین خریداری شده که با اقساط و تقریبا رایگان فروخته شده است. در پروژه ایران سازه در ولنجک ۲۵ مجموعه بسیار ارزان به نزدیکان واگذار شد تا کسری سازمان از بین برود. ما حتی در دوره گذشته حتی گم شدن محصولات پتروشیمی هم داشتیم درحالی که در دوره جدید ما با کمک خوب رئیس قوه قضاییه فساد ستیزی گستردهای در حوزه پتروشیمی کردیم. این درحالی است که ما یک آگهی مزایده جدید برای فروش در این دولت سیزدهم از اموال سازمان نداشتیم.
وی درباره متناسب سازی اظهار کرد: آخرین جملهای که از شهید رئیسی شنیدم در همین بحث متناسب سازی این بود که گفتند هرچه میتوانید به بازنشستگان برسید. مجلس محترم نیز به کمک بازنشستگان آمد و چون یک ماه قبل از انتخابات قانون برنامه هفتم ابلاغ شد، سه میلیون تومان علی الحساب در آستانه انتخابات پرداخت شد. ما ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پرداخت باید انجام میدادیم که بسیار دشوار بود اما آن را انجام دادیم. ما طبق قانون بودجه این کار را انجام دادیم. بازنشستگان هم نگران نباشند چون متناسب سازی تکلیف قانونی سازمان تامین اجتماعی است و مصوب شده و اجرا میشود. مبالغ متناسب سازی از سایر سطوح بازنشستگان انجام شده و درباره حداقل بگیرها تحت عنوان کمک معیشتی پرداخت شده است.
موسوی با اشاره به بیمه اتباع خارجی اظهار کرد: ما طبق بخشنامه اخیر در اجرای قانون تامین اجتماعی باید مثل بقیه اتباع قانونی بیمه شوند. ما امسال برنامه بیمه کردن یک میلیون اتباع خارجی را داریم که با هوشمندسازی بازرسیها علیرغم مقاومتها باید انجام دهیم که درآمد خوبی برای سازمان ایجاد میکند و باعث ساماندهی نیروی کار بیگانه در کشور خواهد شد. این به ضریب پشتیبانی سازمان خیلی کمک میکند. ما همچنین با ایجاد لیست هوشمند بیمه، نظارت و دعاوی را بسیار کاهش دادیم.
موسوی با تاکید بر اینکه در این دوره اگر در آستانه انتخابات علی الحساب متناسب سازی نمیدادیم متهم به ترک فعل میشدیم، بیان کرد: ما در حوزه خدمات الکترونیک و حرکت به سمت نظام یکپارچه الکترونیکی خدمات غیرحضوری برویم. ما همچنین صندوق کمک به بیماران صعب العلاج و کودکان زیر هفت سال نیز تاسیس کردیم تا هزینههای کمرشکن به خانوادهها وارد نشود.
این مقام دولت سیزدهم با اشاره به احیای واحدهای تولیدی و کمک آنها به سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: بیش از ۸ هزار واحد تولیدی در دولت سیزدهم احیا شد که همین روند حفظ تولید به کمک حفظ منابع حق بیمه پردازی سازمان آمد.
وی درباره بیمه اقشار مهمان در صندوق گفت: ۱۵ هزار راننده من غیر حق و ۱۴ هزار قالیباف من غیرحق پالایش شدند که به مشاغل دیگر میپرداختند و حذف شدند.
موسوی درباره بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی توضیح داد: طبق قانون نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی هم محاسبه بدهی به روز با نرخ ساده غلط و غیرقانونی و غیرشرعی است و هم با نرخ مرکب خلاف قانون و غیرشرعی است بلکه باید طبق نرخ سود اوراق مشارکت بدهی ما به دولت به روز رسانی شود و در این دوره هرچه از طرف دولت مطرح شود، باز هم ما نقطه نظرمان را برمبنای قانون میگوییم.
وی با اشاره به اینکه عدد متناسب سازی ۲۵ درصد باقی مانده سال ۱۳۹۹ مبلغ قابل توجهی نیست، گفت: قرار بر این بود که برای حداقل بگیر ۱۰۰ درصد زمان برقراری و برای سایر سطوح ۷۵ درصد زمان برقراری بود که ۲۵ درصد باقی مانده عطف به ماسبق آن دو سال نمیشود، اما ما بعد از آن دو سال را دادیم.
وی در پایان اظهار کرد: رئیس جمهور منتخب جدید نیز گفتند که به سیاستهای کلی رهبری عمل میکنند و باید به ایشان کمک کرد و نگاهشان در حوزه درمان و دیگر حوزههای رفاهی تاکنون همراستا با سیاستهای کلی تامین اجتماعی بوده است. رهبر انقلاب در سیاستهای ابلاغی تامین اجتماعی مسائل سازمان را درست تشخیص داده و راهحلها را نقطهزنی کردند. ما به دولت بعد توصیه میکنیم که این ابلاغیه منشور عملکرد دولت بعدی در حوزه رفاه و تامین اجتماعی باشد. به اطرافیان ایشان نیز توصیه میکنم بگذارید ایشان در آرامش با همین سیاستهایی که مبتنی بر قواعد کلی نظام است عمل کنند و ایشان را به حاشیه نکشند.
برگرفته از : https://www.ilna.ir