سایت اقتصادی ایران :جهت سرمایه گذاری درصندوق سرمایه گذاری فارابی ازطریق لینک زیر ، اقدام به ثبت نام وعضویت درصندوق مذکورنمائید:
https://account.irfarabi.com/reg/?ref=UP3681
بدیهی است پس ازعضویت دراین صندوق ، شرایط ونحوه سرمایه گذاری به وضوح تشریح گردیده است ودرصورت نیاز به هرگونه پرسشی ، بهصورت آنلاین ، به سئوالات اعضاء جواب داده خواهد شد.
درصورت تمایل جهت تبلیغات در وبسایت،
میتوانیدبا مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران تماس حاصل نمایید.
پست الکترونیک: mradeli@yahoo.com
چربی خون خود را با این نسخه گیاهی کنترل کنید.
کاهش چربی خون با روشهای خانگی نیز امکانپذیر است و افراد باید مصرف مواد غذایی سالم مانند چربیهای مفید، پروتئین، غلات کامل، میوه و سبزیجات را افزایش دهند.
به گزارش سایت اقتصادی ایران به نقل ازسلامت نیوز به نقل از ایمنا، چربی خون بالا، بیماری خاموش و جدی است که توجه به نشانهها و دنبال کردن سبک زندگی سالم میتواند در کنترل آن مؤثر واقع شود؛ کاهش چربی خون با روشهای خانگی نیز امکانپذیر است و افراد باید مصرف مواد غذایی سالم مانند چربیهای مفید، پروتئین، غلات کامل، میوه و سبزیجات را افزایش دهند.
بعد از خوردن هر وعده غذایی، بدن کالریهای اضافی را به تریگلیسیرید تبدیل و در سلولهای چربی ذخیره میکند تا برای کسب انرژی از آنها استفاده کند؛ اگرچه شما برای تأمین انرژی بدن به تریگلیسیرید نیاز دارید، اما داشتن مقادیر زیادی از آن در خون میتواند خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش دهد.
از آنجایی که حمل مقادیر بالای کلسترول LDL در خون احتمال حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد، افراد باید علاوهبر درمانهای رایج به دنبال درمان خانگی چربی خون در برای سالم نگهداشتن سطح کلسترول خود نیز باشند.
طب سنتی علت چربی خون را در پنج دسته مهم تقسیم بندی میکند:
در طب سنتی، تغذیه مناسب نقش بسیار مهمی در جلوگیری از اختلال چربی خون دارد، مصرف انواع میوهجات و سبزیجات حاوی فیبر میتواند از انباشت چربی در بدن جلوگیری کند، همچنین برای پیشگیری از ابتلاء به اختلال چربی خون، بهتر است از مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده اجتناب و انواع روغن سالم مانند روغن زیتون، روغن حیوانی و دنبه را جایگزین روغنهای جامد و مایع کرد.
همچنین استفاده از بعضی مواد غذایی و خوراکی مانند برنج، ماکارونی، تخم مرغ، انواع نوشابه و سسهای دارای چربی زیاد میتواند احتمال ابتلاء به اختلال چربی خون را تا حد زیادی بالا ببرد، پس بهتر است در مصرف این مواد غذایی زیاده روی نشود.
بعضی عوامل روحی و روانی مانند استرس زیاد یا بیخوابی میتواند منجر به اختلال چربی خون شود، پس بهتر است برای جلوگیری از ابتلاء به چربی خون عصبی، این عوامل را تا حد امکان کنترل کرد.
کبد، مسئولیت کنترل و تنظیم کردن چربی بدن را دارد، مصرف زیاد غذاهای ناسالم مانند فستفودها، سرخ کردنیها و غذاهای چرب میتواند باعث ضعیف شدن کبد شود، ضعف کبد میتواند منجر به انباشت چربی در عروق بدن و در نتیجه اختلال چربی خون شود.
فعالیت مناسب بدنی یکی از بهترین راهکارها برای جلوگیری از ابتلاء به اختلال چربی خون است، تحرک و فعالیت بدنی، چربیهای اشباع شده در بافتها و عروق بدن را از بین میبرد.
یبوست منجر به افزایش یافتن صفرای بدن میشود و در نتیجه چربی خون را بالا میبرد.
از جمله مهمترین علائم چربی خون در طب سنتی میتوان به موارد زیر اشاره کردپ
به وجود آمدن پف و ورم در صورت عرق کردن زیاد بدن سرگیجه یا سردردهای شدید که اغلب با سنگین شدن سر همراه هستند، دردهای شدید در قسمتهای کف و ساق پا که به راحتی تسکین نمییابند.
تلخ شدن یا خشک شدن قسمت داخلی دهان احساس خواب آلوده بودن، سنگینی، کوفتگی یا خستگی شدید بدن احساس گرمای زیاد در قسمتهای مختلف بدن به ویژه قسمت کف پا تپش شدید قلب پس از مصرف چربی زیاد؛ البته لازم به ذکر است که افرادی که دارای اختلال چربی خون هستند، علائم بالا را ندارند.
باید در نظر داشت که استفاده از برنامه غذایی مناسب برای کاهش چربی خون و مواد غذایی مؤثر در کاهش سریع چربی خون بسیار با اهمیت است، این مواد عبارت هستند از:
حبوبات
آووکادو
مغزها بهخصوص بادام و گردو
ماهیهای چرب مثل سالمون و ماهی تن
غلات کامل بهخصوص جو و جو دوسر
شکلات تلخ و کاکائو
سیر
چای سبز
سبزیجات پهن برگ
روغن زیتون خالص
لبنیات کمچرب
از آنجایی که غذاهای پرچرب و فستفود میتواند تأثیر زیادی روی چربی خون داشته باشند، با تغییر در رژیم غذایی میتوان به کاهش چربی خون کمک کرد؛ برای درمان این عارضه به نکات زیر توجه داشته باشید و رژیم غذایی سالم را دنبال کنید.
از گوشت بدون چربی استفاده کنید، قبل از پخت چربیهای روی گوشت را بگیرید.
قبل از پختن مرغ پوست آن را جدا کنید.
از سسهای پرچرب استفاده نکنید.
مصرف غذاهای سرخ شده را به حداقل برسانید.
بیشتر از غذاهای آبپز و کباب شده استفاده کنید.
سعی کنید بیشتر سفیده تخم مرغ را مصرف کنید و زرده آن را نخورید.
از محصولات لبنی کم چرب استفاده کنید.مصرف فیبر را افزایش دهید، سبزیجات و میوهها منبع فیبر هستند، حداقل روزی سه وعده سبزیجات و دو وعده میوه مصرف کنید.
برخی چایها و دمنوشها کمک میکنند تا میزان چربی خون کاهش پیدا کند، این دمنوشها آنتی اکسیدانهایی دارند که به کاهش کلسترول کمک میکنند و از مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:پ
چای سبز: آنتی اکسیدان موجود در چای سبز از اکسید شدن کلسترول جلوگیری میکند، همچنین برای کاهش اثرات مضر غذاهای چرب بسیار مفید است.پ
چای سیاه: این چای حاوی پلی فنول و فلاونوئیدها است، تحقیقات در این رابطه نشان داده است که نوشیدن پنج فنجان چای سیاه در روز سطح کلسترول خفیف را تا ۱۱ درصد کاهش میدهد، این چای برای کاهش وزن در افراد چاق هم مؤثر است.
چای برگ شنبلیله: این چای برای چربی خون و کبد چرب مفید است، موادی مانند فلاونوئید، کوئینون، ساپونین تری ترپنوئید و مایتنفولون در چای شنبلیله وجود دارد که اکسیداسیون کلسترول را کند میکند و چربی اضافی را از بین میبرد.
چای زنجبیل: این چای بیشتر برای سرفه و سرماخوردگی توصیه میشود، اما در کاهش چربی خون هم مؤثر است. در زنجبیل مادهای به نام جینجرول وجود دارد که به تجزیه چربی کمک میکند.
برگرفته از : https://www.salamatnews.com/news/374153