ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://eghtesadi1.ir http://doabsar.ir http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

چگونه بازنشستگان به دو دسته حداقل‌بگیر و سایر سطوح تقسیم شدند؟!!!

0
Spread the love

روش پلکانی معکوس شوک جدید به حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی:

سایت اقتصادی ایران : بایستی اضافه شود،هنگامیکه بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی به دودسته حداقل بگیرونیز سایرسطوح تقسیم گردیدند، درکانون عالی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی نیز تغییراتی حاصل گردید.

کارمندان دولتی مشمول این سازمان اقدام به ایجاد تشکیلات جدیدی به نام کانون عالی کارمندان بازنشسته سازمان تامین اجتماعی نمودند تا مدافع حقوق بازنشستگان سایرسطوح باشند ، بااین عقیده که کانون عالی بازنشستگان کارگری سازمان تامین اجتماعی فقط ازمنافع حقوق حداقل بگیران حمایت می نماید !!!

توضیح اینکه شاید مسئولان کانون عالی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی با این گمان که با روش پلکانی معکوس حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ، عدالت درپرداخت حقوق بازنشستگان مشمول این سازمان برقرارخواهد گردید! غافل ازاینکه با تقسیم حقوق بگیران بازنشسته سازمان تامین اجتماعی به قسمت حداقل بگیر وسایرسطوح ، خود کانون عالی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی نیز به دوگروه کانون عالی بازنشستگان کارگری ونیز کانون عالی کارمندان بازنشسته ، که کانون اولی مدافع حقوق حداقل بگیران وکانون دومی ازحقوق بگیران سایرسطوح حمایت می نمایند ، تقسم خواهند گردید، که این انشعاب نه تنها به نفع بازنشستگان حداقل بگیروسایرسطوح نبوده بلکه کاهش هماهنگی واتحاد آنهارا درجهت برقراری عدالت مزدی منجرخواهد گردید.

طی سال‌های اخیر بازنشستگان تأمین اجتماعی با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند. یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها، عدم تطابق حقوق آن‌ها با نرخ تورم است.

روش پلکانی معکوس شوک جدید به حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

به گزارش سایت اقتصادی ایران به نقل ازپایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،این معضل از زمانی آغاز شد که سازمان تأمین اجتماعی استقلال خود را از دست داد و به وزارت کار ملحق شد. از آن زمان به بعد، افزایش حقوق بازنشستگان به روش‌های پلکانی معکوس انجام شد؛ روشی که برخلاف عدالت اجتماعی است و باعث کاهش قدرت خرید بازنشستگان شده است.

از سال ۱۳۸۷ که سازمان تأمین اجتماعی تحت نظارت وزارت کار قرار گرفت، روند افزایش حقوق‌ها به روش پلکانی معکوس تغییر کرد و نارضایتی‌های بسیاری را به همراه داشت.

این تغییرات نه تنها عدالت را در تعیین مستمری‌ها زیر سؤال برده، بلکه باعث شده تا بازنشستگان به دو دسته حداقل‌بگیر و سایر سطوح تقسیم شوند، که در این میان، بازنشستگان سایر سطوح به شدت از افزایش‌های ناچیز مستمری خود گلایه‌مندند.

سلطانی‌کیا در سخنانی صریح و بی‌پرده، از بی‌عدالتی‌های موجود در مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان پرده برداشت و تأکید کرد که این شیوه ناعادلانه باید به سرعت اصلاح شود.

وی با اشاره به اینکه مستمری‌ها باید بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی و با در نظر گرفتن نرخ تورم افزایش یابند، انتقاد کرد که حقوق بازنشستگان سایر سطوح به طور چشمگیری کمتر از نرخ تورم محاسبه می‌شود و این امر موجب کاهش قدرت خرید آنها شده است.

زیرعنوان: تاریخچه و چالش‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

سازمان تأمین اجتماعی تا پیش از سال ۱۳۸۷ تحت نظارت وزارت بهداشت و درمان فعالیت می‌کرد و در آن زمان، تصمیمات بهتری در مورد حقوق بازنشستگان اتخاذ می‌شد.

اما پس از الحاق این سازمان به وزارت کار، روندی متفاوت در تعیین حقوق‌ها به وجود آمد. افزایش حقوق‌ها به روش پلکانی معکوس باعث شد تا بازنشستگان به دو دسته حداقل‌بگیر و سایر سطوح تقسیم شوند که این تقسیم‌بندی نه تنها ناعادلانه بود، بلکه به مشکلات و نارضایتی‌های گسترده‌ای منجر شد.

زیرعنوان: بی‌عدالتی‌های مصوبه متناسب‌سازی و ضرورت اصلاح

سلطانی‌کیا با تأکید بر این که مستمری بازنشستگان باید مطابق با نرخ تورم و هزینه‌های زندگی افزایش یابد، از اشکالات موجود در مصوبه متناسب‌سازی انتقاد کرد.

به گفته وی، این مصوبه که با الگوبرداری از لایحه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری تهیه شده، دارای اشکالاتی است که باید به سرعت اصلاح شود.

زیرعنوان: پیشنهادات برای اصلاح مصوبه و حفظ قدرت خرید بازنشستگان

برای رفع این ناعدالتی‌ها، سلطانی‌کیا پیشنهاد کرد که عبارت «۹۰ درصد» از مصوبه حذف شده و کلمه «برابر» جایگزین آن شود.

این تغییر به بازنشستگان تأمین اجتماعی این امکان را می‌دهد که حقوق بازنشستگی آنها برابر با قدرت خرید اولین حقوق بازنشستگی‌شان باشد و نیاز به متناسب‌سازی مستمر برطرف شود.

زیرعنوان: نتیجه‌گیری و اقدامات پیش‌رو

در پایان، سلطانی‌کیا تأکید کرد که اگر قانون به درستی اجرا شود و تقسیم‌بندی حداقل‌بگیر و سایر سطوح کنار گذاشته شود، نیازی به متناسب‌سازی نخواهد بود.

اما در صورتی که این اصلاحات صورت نگیرد، بازنشستگان همچنان با کاهش قدرت خرید مواجه خواهند بود و ضرورت متناسب‌سازی همچنان باقی خواهد ماند.

برگرفته از : https://andishemoaser.ir

Please follow and like us:
Pin Share

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://ehteyaj.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-21 http://doabsar.irبه کدشامد:1-1-750014-65-0-20 http://eghtesa3.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-11 http://etabar.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-10 http://namouneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-16 http://koudehi.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-15 http://mosabbeb.irبه کد شامد1-1-750014-65-0-9 http://namooneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-12 http://adeli16559.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-14 http://tarazmani.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-13 http://zapah.ir به کدشامد: 1-1-750014-65-0-18 http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com http://zapah.ir http://doabsar.ir قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

RSS
EMAIL