ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://eghtesadi1.ir http://doabsar.ir http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

چرا حساب‌های اجاره‌ای خطرناک هستند؟

0
Spread the love

اجاره‌دادن حساب بانکی یا مدارک هویتی ممکن است از نظر مالی جذاب به نظر برسد، اما معمولاً با خطرات جدی همراه است که می‌تواند عواقب ناگواری برای شما به دنبال داشته باشد.

برای عضویت درایرانیکارت ازلینک زیر استفاده نمائید : 

https://panel.iranicard.ir/register?referralCode=5189027

به گزارش سایت اقتصادی ایران به نقل ازبنکر (Banker)، در سال‌های اخیر، پدیده‌ای به نام «حساب‌های اجاره‌ای» در میان مجرمان و کلاهبرداران رواج یافته است که می‌تواند آثار جبران‌ناپذیری بر روی افراد عادی جامعه بگذارد.

این پدیده، اگرچه در ظاهر ساده و بی‌خطر به‌نظر می‌رسد، در واقع یکی از ابزارهای اصلی برای ارتکاب جرایم مالی، پولشویی، کلاهبرداری و حتی تأمین مالی فعالیت‌های غیرقانونی به شمار می‌رود.

در این گزارش، به بررسی این موضوع، مخاطرات آن و نمونه‌هایی از پیامدهای منفی آن برای افراد خواهیم پرداخت.

حساب اجاره‌ای چیست؟

حساب اجاره‌ای به وضعیتی گفته می‌شود که فردی حساب بانکی خود را (یا حتی کارت ملی و مدارک هویتی‌اش را) به دیگران اجاره می‌دهد یا در اختیار آنها قرار می‌دهد تا از آن برای انجام تراکنش‌های مالی استفاده کنند.

در بسیاری از موارد، این افراد بدون اطلاع از عواقب این کار، مدارک خود را به دیگران می‌سپارند، چرا که تصور می‌کنند این کار صرفاً یک معامله ساده و بی‌خطر است.

افراد سودجو یا کلاهبردار، با پیشنهاد مبالغی اندک یا وعده‌هایی جذاب، افراد را ترغیب می‌کنند که حساب بانکی خود را برای مدتی در اختیار آنها قرار دهند.

در این میان، برخی از افراد به دلیل مشکلات مالی یا ناآگاهی از پیامدهای این کار، وسوسه می‌شوند و مدارک خود را در اختیار این افراد قرار می‌دهند.

چرا حساب‌های اجاره‌ای خطرناک هستند؟

اجاره دادن حساب بانکی یا مدارک هویتی، خطرات متعددی برای صاحب حساب به همراه دارد.

به عنوان مثال اگر از حساب بانکی شما برای انجام فعالیت‌های غیرقانونی مانند پولشویی، کلاهبرداری یا حتی تأمین مالی جرایم استفاده شود، شما به‌عنوان صاحب حساب، مسئول شناخته می‌شوید.

سیستم قضایی و پلیس ابتدا به سراغ شما خواهند آمد، چرا که نام شما به‌عنوان صاحب حساب ثبت شده است.

در صورتی که پلیس یا مراجع قضایی به فعالیت‌های مشکوک در حساب شما پی ببرند، ممکن است حساب بانکی شما مسدود شود و شما برای اثبات بی‌گناهی خود، مجبور به پیگیری‌های طولانی و پیچیده شوید.

یا در صورتی که از حساب شما برای جابه‌جایی مبالغ کلان استفاده شود، ممکن است سازمان امور مالیاتی شما را به‌عنوان فردی که درآمدهای مشکوک دارد، شناسایی کند و شما مجبور به پرداخت مالیات‌های سنگین شوید.

همچنین در برخی موارد، کلاهبرداران از مدارک هویتی افراد برای ثبت شرکت‌های صوری، دریافت وام‌های کلان یا حتی انجام معاملات غیرقانونی استفاده می‌کنند.

این موضوع می‌تواند مشکلات حقوقی و مالی جدی برای فرد ایجاد کند.

نمونه‌ای برای عبرت

در سال‌های اخیر پرونده‌های قضایی بسیاری برای افرادی که مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند تشکیل شده که نمونه بارز آن در پرونده سلطان سکه است.

وحید مظلومین که به عنوان اخلالگر اقتصادی به اعدام محکوم شد، حساب بانکی و مدارک هویتی افراد بیسواد در خانواده خود را اجاره می‌کرد و این باعث شد هنگام دستگیری او، آن افراد هم بازداشت شوند و به زندان بروند.

یا در پرونده‎ای دیگر فردی با میلیاردها تومان بدهی مالیاتی بازداشت شد که مشخص شد علت آن، اجاره دادن حساب بانکی به یک کلاهبردار بوده و باعث شده یک کپرنشین در روستاهای جنوب کشور، به میلیاردها تومان بدهی محکوم و زندانی شود.

چرا افراد فریب می‌خورند؟

دلایل مختلفی وجود دارد که باعث می‌شود افراد به اجاره دادن حساب بانکی یا مدارک هویتی خود تن بدهند مثلا افراد با مشکلات مالی جدی، ممکن است به پیشنهادهای وسوسه‌انگیز کلاهبرداران پاسخ مثبت دهند.

همچنین  بسیاری از افراد از پیامدهای حقوقی و کیفری این کار آگاه نیستند و تصور می‌کنند که این کار بی‌خطر است و به آن هزینه ای که دریافت می کنند طمع دارند.

گاهی اوقات هم افراد به دوستان، آشنایان یا حتی افراد غریبه اعتماد بیجا می‌کنند و مدارک خود را در اختیار آنها قرار می‌دهند که باعث می شود به دردسر بیفتند.

چگونه از خود محافظت کنیم؟

برای جلوگیری از گرفتار شدن در دام کلاهبرداران، لازم است که افراد هوشیار باشند و به این نکات توجه کنند:

مدارک هویتی خود را به هیچ‌کس نسپارید:

کارت ملی، شناسنامه، کارت بانکی و سایر مدارک هویتی شما، ابزارهایی حساس و شخصی هستند. هرگز این مدارک را به دیگران اجاره ندهید یا در اختیار آنها قرار ندهید.

حساب بانکی خود را فقط برای استفاده شخصی به کار ببرید:

حساب بانکی شما نباید به‌عنوان ابزاری برای جابه‌جایی پول دیگران استفاده شود، حتی اگر این افراد دوستان یا آشنایان شما باشند.

به وعده‌های وسوسه‌انگیز اعتماد نکنید:

اگر فردی به شما پیشنهاد داد که در ازای دریافت مبلغی، حساب بانکی یا مدارک خود را در اختیار او قرار دهید، بدانید که احتمالاً قصد سوءاستفاده از شما را دارد.

در صورت مشکوک شدن، با مراجع قانونی مشورت کنید:

اگر پیشنهادی مشکوک دریافت کردید یا احساس کردید که ممکن است از شما سوءاستفاده شود، فوراً با پلیس یا مشاوران حقوقی مشورت کنید.

هشدار به عموم مردم

پدیده حساب‌های اجاره‌ای، تهدیدی جدی برای امنیت مالی و حقوقی افراد است.

هرچند که ممکن است در ابتدا این کار ساده و بی‌خطر به نظر برسد، اما پیامدهای آن می‌تواند زندگی شما را به‌طور کامل تحت تأثیر قرار دهد.

اجاره دادن حساب بانکی یا مدارک هویتی، نه‌تنها شما را درگیر پرونده‌های قضایی می‌کند، بلکه ممکن است باعث از دست رفتن اعتبار مالی و اجتماعی شما شود.

در دنیای امروز که جرایم مالی با روش‌های پیچیده‌تری انجام می‌شوند، هوشیاری و آگاهی افراد از اهمیت بالایی برخوردار است.

به یاد داشته باشید که هیچ‌کس جز شما مسئول حساب بانکی و مدارک هویتی شما نیست.

پس با دقت و مسئولیت‌پذیری، از این دارایی‌های ارزشمند خود محافظت کنید و به هیچ‌وجه اجازه ندهید که دیگران از آنها سوءاستفاده کنند.

منبع:تسنیم

برگرفته از : https://www.banker.ir

 

Please follow and like us:
Pin Share

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://ehteyaj.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-21 http://doabsar.irبه کدشامد:1-1-750014-65-0-20 http://eghtesa3.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-11 http://etabar.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-10 http://namouneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-16 http://koudehi.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-15 http://mosabbeb.irبه کد شامد1-1-750014-65-0-9 http://namooneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-12 http://adeli16559.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-14 http://tarazmani.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-13 http://zapah.ir به کدشامد: 1-1-750014-65-0-18 http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com http://zapah.ir http://doabsar.ir قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

RSS
EMAIL