ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://eghtesadi1.ir http://doabsar.ir http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

سن بالای ازدواج، یک تغییر اجتماعی است:

0
Spread the love

آزادارمکی؛

سن بالای ازدواج، یک تغییر اجتماعی است.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران و استاد جامعه شناسی با اشاره به اینکه در سطح جامعه تفاوتی میان تغییر اجتماعی و آسیب اجتماعی نمی‌گذاریم، گفت: اینکه جوانان مایل به ازدواج نیستند، تغییر اجتماعی محسوب می شود به نحوی که سن بالای ازدواج، آسیب نیست.

سایت اقتصادی ایران :جهت سرمایه گذاری درصندوق سرمایه گذاری فارابی ازطریق لینک زیر ، اقدام به ثبت نام وعضویت درصندوق مذکورنمائید:https://account.irfarabi.com/reg/?ref=UP3681بدیهی است پس ازعضویت دراین صندوق ، شرایط ونحوه سرمایه گذاری به وضوح تشریح گردیده است ودرصورت نیاز به هرگونه پرسشی ، به‌صورت آنلاین ، به سئوالات اعضاء جواب داده خواهد شد.درصورت تمایل جهت تبلیغات در وبسایت،می‌توانیدبا مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران تماس حاصل نمایید.پست الکترونیک: mradeli@yahoo.com

به گزارش سایت اقتصادی ایران به نقل ازایرنا، تقی آزاد ارمکی روز یکشنبه در نشست تخصصی «گزارش راهبردی _ تحلیلی رصد آسیب‌های اجتماعی در ایران» از سلسله نشست‌های میز گفت وگو در حوزه سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی، افزود: دختران و پسران تا درس بخوانند و تخصص بگیرند، به ۳۰ سالگی می‌رسند، در حالی که جامعه از ازدواج در سن بالا، هراس دارد و آن را آسیب می‌داند.
وی اظهار کرد: والدین به فرزندان ۳۰ ساله خود برای ازدواج فشار می آروند و جوانان نیز به تدریج در زیر این فشارها، از ازدواج دوری می‌کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: قاعده زندگی شهری، شهروندی، فردگرایی و آزادی مدنی است، شهر، اقتضائات زیست شهری خود را دارد، در زندگی شهری، دختر می‌خواهد به کافه برود که نباید او را فردی سرکش تلقی کنیم.
به گفته این استاد علوم اجتماعی، زندگی شبانه، پدیده جدیدی در زندگی شهری است و براساس آن نمی‌شود حکم داد که رستوران‌ها ساعت ۱۱ شب تعطیل شوند، در واقع این یک تغییر اجتماعی است و آسیب اجتماعی محسوب نمی شود چراکه مختص زندگی شهری است.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران اظهار کرد: همه آدمها که وارد عرصه دین می‌شوند، شبیه هم نیستند، یکی دین شخصی خود را دارد، اما ما خط کشی را به دست گرفته و تغییر را نمی‌پذیریم.
آزاد ارمکی افزود: به طور مثال می‌گوییم این رویه، دین نمی‌شود و بی دینی است و دسته‌بندی خودی و غیرخودی درست می‌کنیم درحالیکه ایرانی‌ها، دین‌دارترین مردم دنیا هستند.
وی با بیان اینکه دنبال سکولار می‌گردیم که هر کسی شبیه من نیست، در حقیقت بی‌دین است، خاطرنشان کرد: در برابر تغییر نباید کاری کرد، باید با تغییر همراه شویم که اگر تغییر را بپذیریم، ۸۰ درصد آسیب‌های اجتماعی از دستور کار خارج می‌شود.
استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران گفت: با مرگ هریک از زوجین، شروع به داستان سرایی می‌کنیم، تنهایی سالمندان، آسیب اجتماعی نیست بلکه تنهایی که حالت تخریب اجتماعی دارد، آسیب اجتماعی محسوب می‌شود.
آزادارمکی تصریح کرد: سالمندی برای انسان آسیب نیست و سالمندان نیروهای مثبت جامعه محسوب می شوند.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات زوج‌ها پس از طلاق، گفت: در جامعه به راحتی به زوج هایی که از هم جدا شده اند(مطلقه) اتهام زده می شود، اما این اتهام کلیشه ای از کجا آمده است، زوجی که دارای اختلاف هستند باید طلاق بگیرند.
آزاد ارمکی اضافه کرد: آنچه که در خانواده‌ها آسیب محسوب می شود، خشونت پنهان است و طلاق آسیب نیست چراکه خشونت پنهان در خانواده‌ها، موجب از بین رفتن مراودات اجتماعی می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: در جامعه شهری، برخی افراد رها شده هستند و رهاشدگی در حال تبدیل به یک پدیده مهم اجتماعی است، رها شدگی می‌تواند به عنوان نشانه تغییر یا آسیب تلقی شود.
به گفته این استاد علوم اجتماعی، متاسفانه همه روابط اجتماعی ما مساله شده درحالی که نسل زد، دانشگاه، زنان و حضور مردم در شهر، مساله نیستند.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران افزود: تحول مدرن حکم می‌کند در آسیب‌های اجتماعی مداخله نشود، چون مداخله کردن بدون وجود سازه بزرگ نظری، دردسر ساز می‌شود، مداخله باید سنجیده، کم آفت و کم هزینه باشد.
آزاد ارمکی گفت: ما در فرآیند سامان اجتماعی، دچار فقدان درک جامع از وضعیت امروز و دیروز جامعه ایرانی هستیم.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه تمرکز جمعیت، روی تهران است و مهاجرت اتباع را هم داریم، افزود: منابع اجتماعی، اقتصادی و قدرت به صورت نامتقارن توزیع شده‌اند، مثلا جایی که آب داریم، نیروی انسانی کم است و برعکس.
وی با اشاره به چهار پایه جامعه ایرانی مبتنی بر دین، دولت، خانواده و جامعه مدنی، اظهار کرد: عبور از همبستگی تاریخی بین این چهار اصل در دوره‌های متفاوت، دردسرساز شده و خود را به شکل آسیب‌های اجتماعی نشان داده است.
به گفته آزاد ارمکی، توزیع نامتقارن امکانات و نگاه سازمانی، این چهار پایه را دچار اختلال کرده است، به نحوی که روستاییان به شهرها، مهاجرت و روستاها تبدیل به خانه دوم مردم شده‌ است.

برگرفته از : https://karvakaregar.com/fa/Main/Detail/90694

Warning
Warning
Warning
Warning

Warning. Please fill out the form correctly.

Please follow and like us:
Pin Share

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://ehteyaj.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-21 http://doabsar.irبه کدشامد:1-1-750014-65-0-20 http://eghtesa3.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-11 http://etabar.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-10 http://namouneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-16 http://koudehi.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-15 http://mosabbeb.irبه کد شامد1-1-750014-65-0-9 http://namooneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-12 http://adeli16559.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-14 http://tarazmani.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-13 http://zapah.ir به کدشامد: 1-1-750014-65-0-18 http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com http://zapah.ir http://doabsar.ir قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

Leave a reply

  • Default Comments (0)
  • Facebook Comments
RSS
EMAIL