ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://eghtesadi1.ir http://doabsar.ir http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ۹ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز داریم:

0
Spread the love

حسن صادقی در نشست اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری:

برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ۹ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز داریم/ تامین اجتماعی با بهره ۳۸ درصدی استقراض می‌کند/ دولت و حاکمیت باید به مطالبات کارگران توجه کند.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: نگرانی ما بابت تامین اجتماعی بسیار زیاد است چراکه سالانه حدود ۲۳۰ هزار نفر بازنشسته می‌شوند اما تنها ۴۰ هزار نفر شاغل می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حسن صادقی (رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری) در نشست امروز دوشنبه(۴ آذر ماه) اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در حضور بازنشستگان، با اشاره به اینکه این روزها حرف موضوعاتِ روز را زدن کار دشواری است، به خصوص که من در زمان انتخابات و بعد از آن از دولت آقای روحانی حمایت کرده‌ام، گفت: ما باید مطالبه‌گر باشیم و دولت و حاکمیت باید به این مطالبات توجه کند اما این مطالبه‌گری باید مبتنی بر تحقیق باشد.

وی افزود: متاسفانه قوانینی که تاکنون تصویب شده‌ اعم از قانون سخت و زیان‌آور و…، همچون میخی بر تابوت سازمان تامین اجتماعی بوده است. برای اینکه کارگر زیان نکند باید بقای عمر تامین اجتماعی را تضمین کنیم‌.

صادقی خاطرنشان کرد: این درست نیست که کارگری که در معدن کار می‌کند و شرایط بسیار سختی دارد همچون راننده تاکسی یا دیگر مشاغل، سخت و زیان‌آوری بگیرد. بحث سخت و زیان‌آوری باید درجه‌بندی شود. به نظر من قانون سخت و زیان‌آوری نیاز به بازنگری دارد.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری ادامه داد: این قانون در بلندمدت برای تامین اجتماعی مضر است. کسی که در معدن یا پای دستگاه آزبست کار می‌کند یا مواد شیمیایی استنشاق می‌کند در خصوص سخت و زیان‌آوری باید صفر تا یک را بگیرد اما کسی که پشت فرمان نشسته است، نباید صفر تا یک را بگیرد. کسی که در ساختمان اداری و مدیر اداری است نباید صفر تا یک بگیرد. البته فقط قانون سخت و زیان‌آوری نیست که نیاز به بازنگری دارد.

وی تصریح کرد: در حوزه قانون کار هم نگاه من نگاه اصلاحی است از این رو که بتوانیم وضعیت بهتری را برای کارهای دیجیتالی فراهم کنیم. در حال حاضر چیزی حدود یک میلیون نفر از این کارها دارند. اینها را باید بیمه کنیم تا تامین اجتماعی بتواند حق بیمه بگیرد.

صادقی خاطرنشان کرد: همه تلاش ما این است که سازمان تامین اجتماعی حفظ شود. سازمان تامین اجتماعی یک سه ضلعی درمانی، اقتصادی و بیمه‌ای دارد. ما باید مراقب شستا باشیم. کارخانه پارس الکتریک به عنوان یکی از دارایی‌های شستاست که سالانه زیان زیادی می‌دهد. آیا باید این دارایی از شستا هم حفظ شود؟ این شرکت سالانه ۱۰۰ میلیارد زیان می‌دهد.

او ادامه داد: تاپیکو با سالانه ۳۵۰ میلیارد تومان سود از جمله دیگر دارایی‌های شستا است که باید حتما آن را حفظ کنیم. در مجموع واگذار کردن دارایی‌های زیان‌ده موردی ندارد.

صادقی با اشاره به اینکه باید مسائل را به صورت تخصصی دنبال کنیم، گفت: بانک رفاه هم همین وضعیت را دارد. از سال ۴۵ این بانک تاسیس شد و در سال ۵۴ اسلوب آن قوی‌تر شد و به کارگران اختصاص پیدا کرد. دهه پنجاه تا نیمه دهه شصت آثار عملکرد و خروجی کارش طوری بود که کارگران با صد هزار تومان توانستند خانه‌دار شوند. متاسفانه اول انقلاب همه بانک‌ها را ملی کردند و بانک رفاه که متعلق به کارگران بود نیز ملی شد. در عین حال افرادی مانند آقای کرباسیان عزمش را جزم کرد تا آن را از دولت بگیرد. ما اکنون در تلاش هستیم تا بانک رفاه را از ذیل اصل ۴۴ قانون اساسی خارج کنیم.

او ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی ماهانه هزار و دویست میلیارد تومان استقراض می‌کند. ما از بانک شهر با بهره ۳۸ درصد برای تامین اجتماعی استقراض کردیم. متاسفانه مشکل اصلی ما این است که دولت بدهی سازمان تامین اجتماعی را پرداخت نمی‌کند.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری اظهار داشت: در خصوص همسان‌سازی تحقیقات زیادی کردیم و طرحی را آماده کردیم که به دولت تحویل خواهیم داد. طبق این طرح؛ بازنشستگانی که از ۲۱ تا ۲۶ سال سابقه کار داشته باشند، ۳۰۰ هزار تومان اضافه مستمری، کسی که ۲۷ تا ۳۰ سال سابقه دارد، ۳۵۰ هزارتومان در ماه و کسی که ۳۰ سال به بالا سابقه کاری داشته باشد، ۴۰۰ هزار تومان به مستمری‌شان اضافه شود. البته مشکل عمده این طرح مشکل مالی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این طرح نیاز به ۹ هزار میلیارد تومان بودجه دارد که به دلیل کسری بودجه سازمان تامین اجتماعی تامین آن بسیار مشکل است. آقای محجوب معتقد است که همسان‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی نیز باید همچون همسان‌سازی بازنشستگان کشوری و لشگری حل شود. نگرانی ما از بابت تامین اجتماعی بسیار زیاد است چراکه سالانه حدود ۲۳۰ هزار نفر بازنشسته می‌شوند اما تنها ۴۰ هزار نفر شاغل می‌شوند.

0U7A9467

0U7A9474

0U7A9445

0U7A9447

0U7A9453

منبع : https://www.ilna.news
Please follow and like us:
Pin Share

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://ehteyaj.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-21 http://doabsar.irبه کدشامد:1-1-750014-65-0-20 http://eghtesa3.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-11 http://etabar.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-10 http://namouneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-16 http://koudehi.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-15 http://mosabbeb.irبه کد شامد1-1-750014-65-0-9 http://namooneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-12 http://adeli16559.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-14 http://tarazmani.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-13 http://zapah.ir به کدشامد: 1-1-750014-65-0-18 http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com http://zapah.ir http://doabsar.ir قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

RSS
EMAIL