در گفتوگو با ایلنا مطرح شد؛
ایجاد صندوق بیمه درمانی تکمیلی در تامین اجتماعی ضروری است.
مشاور کانون عالی انجمنهای کارگری درباره وضعیت بیمه درمانی کارگران گفت: ایجاد صندوق مستقل از سوی تامین اجتماعی برای بیمه تکمیلی ضرورت دارد.
اسعد صالحی در گفتگو با خبرنگار ایلنا، درباره مشکلات درمانی توضیح داد: اغلب کارگران سراسر کشور و خانوادههایشان با مشکلات فراوانی در حوزه درمان روبرو هستند. تنها یک بیمارستان به نام «میلاد» در پایتخت وجود دارد که سیل زیادی از جمعیت کارگر از تمام نقاط ایران به سوی آن روانه میشوند. به طور قطع، تعداد بیمارستانهای تخصصی تامین اجتماعی مثل میلاد باید در تمامی نقاط کشور افزایش یابد تا کارگران برای درمان خود یا اعضای خانوادههایشان روانه تهران نشوند.
به گفته رئیس انجمن صنفی برقکاران استان کرمانشاه، هنگامی که یک کارگر برای درمان از شهر خود عازم تهران میشود باید علاوه بر درمان، هزینههایی مثل اسکان، سفر و تامین غذای را پرداخت کند. دستمزد ناچیز کارگران پاسخگوی چنین مخارجی نیست و آنها را با چالشهای متعددی روبرو خواهد کرد.
صالحی افزود: سازمان تامین اجتماعی با دریافت حق بیمه بیشتر از دو گروه کارگر و کارفرما بیشتر میتواند صندوقی مستقل برای بیمه تکمیلی کارگران ایجاد کند. هزینههای درمانی، گزاف است و تامین اجتماعی تنها بخشی از خدمات پزشکی را پاسخ میدهد. همچنین باید به این موضوع توجه کرد که کارگران بسیاری به بیمه تکمیلی نیاز دارند تا بتوانند بیماری خود را درمان کنند، بنابراین ایجاد صندوق مستقل بیمه تکمیلی از سوی تامین اجتماعی برای بیمه تکمیلی ضرورت دارد.
وی با اشاره به تجربه بیمه «آتیهسازان» برای رانندگان اظهار داشت: اگرچه بازنشستگان از خدمات این بیمه استفاده میکنند اما رانندگان تجربه ناخوشایندی دارند. قراردادی که کانون انجمن صنفی رانندگان حمل کالا و کانون انجمن صنفی کامیونداران کشور با شرکت بیمهای انعقاد کرد، با انتظارات رانندگان همخوانی نداشت و خدمات ارائه شده با هزینهای که از سوی رانندگان پرداخت میشد، همخوانی نداشت.
منبع : https://www.ilna.news