این کارشناس حوزه نفت و گاز ادامه داد: پیشتر قرار بود که برداشت نفت خام از این میدان نفتی از سوی پیمانکار هندی صورت گیرد اما کمی انفعال در این قضیه باعث طرح مباحث غیر حقوقی شد.صادقی تاکید کرد: هم از نظر تاریخی و هم از نظر موقعیت جغرافیایی کاملا مشخص است که ما از حقوق کافی برای برداشت نفت خام در میدان نفتی آرش برخورداریم و دراین حوزه فقط با کویت مشارکت داریم و به نظر میرسد که با تقویت دیپلماسی نفتی این مساله قابل حل است.
وی با بیان اینکه برای اثبات حقانیت حقوقی ایران درباره میدان نفتی آرش باید تلاش بیشتر در مجامع حقوقی صورت گیرد تصریح کرد: بهرهگیری از افراد متخصص و حقوقدانان شاخص و توانا و ارائه مدارک و مستندات متقن در این باره در این زمینه بسیار کارساز است.
صادقی با اشاره به موضوع تجدید روابط میان ریاض و تهران خاطرنشان کرد: دو کشور عزم جدی برای برقراری روابط سیاسی دارند و طبعا تلاش دستگاه دیپلماسی ایران و عربستان هم بر این است این تعاملات ارتقا پیدا کند. با این وصف، تاکید بر حقانیت ایران برای بهرهبرداری از میدان نفتی آرش به هیچ وجه منافاتی با گسترش روابط سیاسی ندارد و باید محکم در این عرصه ورود کنیم چون تعلل در این حوزه با منافع ملی ما سازگار نیست.
منبع : https://jamejamonline.ir/fa/news/1418488