ایلنا: جلسه کمیسیون تخصصی اشتغال عالی اشتغال پیش از ظهر روز گذشته (شنبه ششم آذرماه) با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار ور فاه اجتماعی برگزار شد .
علی ربیعی در این جلسه خواستار تشکیل گروه همفکری اشتغال و استفاده از ظرفیت استانها شد و گفت: خوشبختانه ظرفیت های استانها با همکاری معاونت توسعه اشتغال مورد بررسی قرار گرفت که ۷ استان برای اجرای پایلوت طرح های اشتغالی انتخاب شدند .
ربیعی همچنین در این جلسه به حضور ۴ برند خارجی لباس در کشور اشاره کرد و از اتصال و همکاری آنها با برندهای داخلی خبر داد و توضیح داد: در این زمینه نیز اشتغال خوبی ایجاد شده است .
وی حمایت های مالی را تنها یک بخش از ایجاد اشتغال در کشور خواند و گفت: در این زمینه همکاری های بین بخشی لازم و ضروری است .
گفتنی است: برنامه ملی اشتغال با هدف مواجهه فراگیر با مساله ایجاد اشتغال در کشور تنظیم شده است و در بردارنده همه طرح ها و فعالیت هایی است که قبلا به صورت پایلوت و یا کامل در کشور به اجرا درآمده و اینک با توجه به شرایط موجود در دستور کار برای اجرای فراگیر قرار گرفته است .
همچنین طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی با دستورالعمل پیشنهادی دبیرخانه شورای عالی اشتغال به تصویب شورای عالی رسید . به این ترتیب متقاضیان مهارت آموزی که دارای شرایط لازم باشند می توانند ضمن ثبت نام در سامانه ادارات کل فنی – حرفه ای استان نسبت به استفاده از دوره های آموزش مهارت آموزی در مراکز آموزشی واجد شرایط برخوردار شوند .
لازم به ذکر است در طرح کارورزی ایجاد زمینه های لازم به منظور به کارگیری نیروهای تحصیل کرده با هدف مهارت آموزی و هدایت آنها به سمت بازار کار از طریق طرح کارورزی در دستور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است .
در دستور “تحرک بخشی به بازار کار از طریق مشوق های بیمه ای به کارفرمایان” وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف ایجاد فرصت های شغلی جدید از طریق استفاده از ظرفیت های بلاتصدی موجود نزد واحدهای اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری در کشور صورت گرفته است .
در دستور ” ارائه برنامه مشترک اشتغالزایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه فناوری اطلاعات ” این دو وزارتخانه در قالب طرح تکاپو موظفند مبتنی بر تجارب حاصل از اجرای آزمایشی ، با همکاری دستگاههای ذیربط ، نسبت به پیاده سازی برنامه توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار در صنعت IT در استانها اقدام نمایند به گونه ای که تا پایان سال ۹۶ کلیه استانها تحت پوشش این برنامه قرار گیرند .
منبع : http://www.ilna.ir