وی افزود: شهروندانی که قصد دارند واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند بهتر است روزهای باقیمانده شهریور را برای انجام این کار انتخاب کنند، زیرا پس از تزریق واکسن حدود دو هفته زمان نیاز است تا آنتی بادی لازم در بدن ترشح شود.
به گفته دکتر پوردست به این ترتیب شهروندان میتوانند مطمئن باشند که تا پیش از شروع فصل شایع شدن بیماری آنفلوآنزا بدن آنها در برابر این بیمار مقاوم شده است.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی درباره نکاتی که شهروندان هنگام تزریق واکسن باید به آن توجه داشته باشند نیز توضیح داد: شهروندان زمان تزریق واکسن باید دقت کنند که نشانههای ابتلا به بیماری مانند تب و مشکلات گوارشی نداشته باشند.
وی درباره اینکه کدام گروههای سنی میتوانند از واکسن آنفلوآنزا استفاده کنند؟ نیز گفت: کودکان از دو سالگی به بعد میتوانند از این واکسن استفاده کنند در این بین اما کودکانی که برای اولین بار واکسن آنفلوآنزا ترزیق میکنند باید به شکل مرحلهای از این واکسن استفاده کنند و دوز واکسن نیز براساس وزن آنها مشخص میشود.
دکتر پوردست عنوان کرد: براساس دستورالعملهای بهداشتی افرادی مانند سالمندان، زنان باردار و افراد دارای نقص ایمنی بهتر است، بموقع واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی درباره اینکه کدام واکسن آنفلوآنزا تاثیر بیشتری دارد؟ نیز به جام جم آنلاین گفت: کشور سازنده واکسن مهم نیست و بهترین واکسن، واکسن چهار ظرفیتی است.
قیمت واکسن تولید داخل
ناصر هیراد، معاون برنامهریزی ادارهکل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به برنامهریزیهای انجام شده برای تامین واکسن آنفلوآنزا گفت: بخشی از نیاز به واکسن آنفلوآنزا که شامل ۵۰۰ هزار عدد واکسن بوده که از طریق سازمان غذا و دارو تامین شده و توسط معاونت بهداشت وزارت بهداشت با توجه به برنامهریزی مشخص برای جامعه هدف تامین و توزیع میشود.
به گفته وی واکسن تولید داخل نیز در داروخانهها توزیع شده در دسترس شهروندان قرار گرفته است و واکسن وارداتی که از منابع معتبر اروپایی در حال تامین است نیز در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.
هیراد درباره قیمت واکسن تولید داخل نیز بیان کرد: قیمت واکسنهای داخلی چهار ظرفیتی حدود ۲۶۰ هزار تومان برآورد شده است.
منبع : https://jamejamonline.ir/fa/news/1422164