ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://eghtesadi1.ir http://doabsar.ir http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

چراوبه چه علت مشاغل ۳۶درصد کمتر از کارمندان و کارگران مالیات پرداخت می‌کنند؟!

0
Spread the love
سایت اقتصادی ایران : خبرها حاکی است، در سال گذشته مشاغل ۵۱ هزار میلیارد تومان و کارمندان و کارگران ۸۰ هزار میلیارد تومان مالیات پرداخت کردند؛ یعنی کارمندان و کارگران بیش از ۳۶ درصد بیشتر از مشاغل مالیات داده‌اند، در حالی که درآمد و کسب سود مشاغل بیشتر است.
نحوه دریافت مالیات ازحقوق بگیران ومشاغل به صورتی است که قبل ازپرداخت حقوق به مزدبگیران مالیات آنان به اجبارازدستمزد آنان کسرومابقی به حساب شان واریز می گردد.
وبعبارتی اگرپرداخت مالیات ازجانب حقوق بگیران اجباری نبودبدون شک چنین تفاوتی بین حقوق بگیران ونیز مشاغل ایجاد نمی گردید!
نمی توان به طوریقین وبا اطمینان اعلام نمود که اگرموضوع پرداخت مالیات برای حقوق بگیران اختیاری باشد بتوان به این چنین دست آوردی نائل گردید.
میزان درآمد حقوق بگیران به صورت دقیق قابل تشخیص است ، اما مشاغل هرگزمیزان درآمدخودرا اعلام نمی نمایندواگراظهارنامه ای هم تنظیم نمایند ، غیرواقعی می باشد!
با توجه به اینکه مشاغل موظف به استفاده ازکارتخوان درمبادلات تجاری خودمی باشند ولی بسیاری ازآنان،ازاستفاده این دستگاه استنکاف نموده وروش کارت به کارت ، وجه نقدویا سایرروش ها را جایگزین نموده اند!
بنابراین دریافت مالیات ازمشاغل به آسانی امکان‌پذیر نیست ولی دریافت مالیات ازاقشارحقوق بگیر به هرمیزان به سهولت امکان‌پذیر است وبه همین دلیل است که میزان پرداختی مالیات حقوق بگیران ازمشاغل بیشتراست!

 

مشاغل ۳۶درصد کمتر از کارمندان و کارگران مالیات پرداخت می‌کنند

سایت اقتصادی ایران به نقل از ایرنا- بررسی وضعیت درآمدهای مالیات در سال گذشته نشان می‌دهد که مشاغل ۵۱ هزار میلیارد تومان و کارمندان و کارگران ۸۰ هزار میلیارد تومان مالیات پرداخت کردند؛ یعنی کارمندان و کارگران بیش از ۳۶ درصد بیشتر از مشاغل مالیات داده‌اند، در حالی که درآمد و کسب سود مشاغل بیشتر است.

به گزارش سایت اقتصادی ایران به نقل ازایرنا، طبق تحلیل درآمدهای مالیاتی در سال ۱۴۰۲،‏ سهم مالیات مشاغل ۶ درصد از کل این درآمدها است، به طوری که مشاغل در سال گذشته حدود ۵۱ هزار میلیارد تومان مالیات پرداخت کردند، در حالی که سهم مالیات کارکنان بخش خصوصی و عمومی ۱۰ درصد از کل درآمدهای مالیاتی است؛ یعنی کارمندان و کارگران ۱۰ درصد درآمدهای مالیاتی سال گذشته پرداخت کرده‌اند که حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان است.

کارمندان و کارگران پیش از آن که حقوق دریافت کنند مالیات از حقوق آنها کسر شده و بعد حقوق پرداخت می شود، یعنی بدون هیچ وقفه و فرصتی مالیات از این قشر دریافت می شود، این در حالی است نظام مالیاتی این فرصت را به مشاغل و اصناف داده است تا حداقل با تاخیر یک سال و نیمی مالیات پرداخت کنند.

اختصاص مهلت به مشاغل باعث شده تا با توجه به تورم، مالیاتی که پرداخت می‌کنند، نسبت به کل درآمد آنها ناچیز باشد.

تاکید دولت سیزدهم در نظام مالیاتی تکیه بر هوشمندسازی نظام مالیاتی و تقویت مالیات ستانی عادلانه است تا رشد درآمدهای مالیاتی بر اساس اطلاعات شفاف، دقیق و بدون فشار بر مؤدیان از طریق شناسایی مؤدیان جدید و مقابله با فرار مالیاتی صورت گیرد.

وصول ۸۰۵ هزار و ۹۲۲ میلیارد تومان درآمد مالیاتی در سال ۱۴۰۲

طبق گزارش سازمان امور مالیاتی کشور، در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۸۰۵ هزار و ۹۲۲ میلیارد تومان درآمد مالیاتی وصول شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل (حدود ۴۷۲ هزار میلیارد تومان) رشد ۷۱ درصدی و نسبت به بودجه مصوب تحقق ۱۰۸ درصدی را نشان می‌دهد.

بررسی بخش‌های مختلف این گزارش نشان می‌دهد از مجموع درآمدهای مالیاتی سال ‏گذشته، بیش از ۴۸۴ هزار میلیارد تومان (معادل ۶۰ درصد) از محل مالیات‌‏های مستقیم شامل مالیات بر اشخاص حقوقی با ۳۱۳ هزار میلیارد تومان، مالیات بر درآمدها با ۱۴۲ هزار میلیارد تومان و مالیات بر ثروت با ۲۸ هزار میلیارد تومان است.

همچنین در سال ۱۴۰۲، بیش از ۳۲۱ هزار میلیارد تومان (معادل ۴۰ درصد) از محل مالیات بر کالاها و خدمات وصول شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۸۱ درصدی و نسبت به بودجه مصوب تحقق ۱۰۶ درصدی را نشان می‌دهد.

برگرفته از : https://www.irna.ir/news/85480880

Please follow and like us:
Pin Share

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://ehteyaj.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-21 http://doabsar.irبه کدشامد:1-1-750014-65-0-20 http://eghtesa3.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-11 http://etabar.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-10 http://namouneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-16 http://koudehi.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-15 http://mosabbeb.irبه کد شامد1-1-750014-65-0-9 http://namooneh.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-12 http://adeli16559.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-14 http://tarazmani.irبه کدشامد: 1-1-750014-65-0-13 http://zapah.ir به کدشامد: 1-1-750014-65-0-18 http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com http://zapah.ir http://doabsar.ir قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

RSS
EMAIL